2777
2789
عنوان

ورشکستگی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 41 پست
اخه بچه دار شدن هم تایم و زمان خودش داره. نمی شه ادم بخواد صبر کنه تا همه شرایط خوب بشه بعد می بینی ...

اره منم بخاطر همین غصه میخورم که نکنه باردار نشم و غصه اونم اضافه شه به بدبختی هام

خیلیم عالی عزیزم خداروشکر که تونستید سرپا بشید 😍

ممنون عزیزم .انشالله شماهم مشکلت حل میشه شرایطت ازقبلم بهتر میشه جونت و تنت سالام و سلامت باشه مال به دست میاد ناراحت نباش .ما از خودی ضربه خوردیم .صدبار زمین بخورم بازم بلند میشم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون عزیزم .انشالله شماهم مشکلت حل میشه شرایطت ازقبلم بهتر میشه جونت و تنت سالام و سلامت باشه مال ب ...

درک میکنم عزیزم ریشه همه مشکلات به اعتماد برمیگرده💔 انشالله خدا دست همه رو بگیره سربلندمون کنه 

منم این روزا رو گذروندم نزدیک ۴ سال طول کشید تا از دوباره زندگیمون جون بگیره ورشکست شده بود همسرم ام ...

انشالله عزیزم لطفا دعا کنید منو خیلی نیاز دارم

اره منم بخاطر همین غصه میخورم که نکنه باردار نشم و غصه اونم اضافه شه به بدبختی هام

من برای بارداری اول همیشه دکتر زنان می رفتم بعد دیدم هیچ کاری خاصی نمی کنه فقط یه وزن و فشار می گیره با یه سری قرص اسید فولیک و آهن می نویسه.  بعد سونوگرافی و غربالگری ها هم که روتین طبق زمان بندی خودش همه دکترها می نویسن.  اتفاقا برای زایمان هم دکتر نرسید!  یعنی تا زنگ زدن به دکتر و داشت می امد من دیگه بچه ام به دنبا امد 

برای بارداری دوم رفتم خانه بهداشت. باور می کنی رسیدگی اش از اون دکتر بهتر بود. . همه آزمایش ها و چکاپ ها رو رایگان برام می نوشت  تازه هر بار صدای قلب بچه رو هم چک می کرد 

بعد  روتین اینه که آزمایش ها و سونوگرافی اگه نرمال باشه ادامه می ده وگرنه ارجاع می ده به دکتر.  دیگه فقط سه هفته مونده به زایمان رفتم پیش دکتر پرونده باز کردم! و چکاپ اخر پیش دکتر رفتم !   

یعنی اگه خودت بخواهی می تونی کلی هزینه ها رو پایین بیاری

الهم عجل لولیک الفرج

من آبان پارسال ازدواج کردم با همسری که تا شب عروسیم  ؛ گاوداری خونه دوتا ماشین سواری ۲۰۷ و ماشین سنگین داشت و برای من کلی طلا خرید بهترین تالار عروسی گرفت   در عرض پنج ماه  همه چی از دستمون رفته   شوهرم اسنپ میره و  با سختی پول  فقط نان و خوراک  دیگه به لباس نمیرسه پولمون ؛؛؛  برای منم زندگیم چشم زخم چون زندگی خودم  چشم زخم داغون کرده ؛ حدسم اینه برای شما هم چشم زخم باشه 

دعام کن عزیزم خیلی احتیاج دارم واقعا به دعای همه

حتما عزیزم ایشالا خدا مشکلتون حل کنه ختم واقعه ابت الله بهجت هن برای رزق و روزی خیلی موثره اکه خواستی بردار حتما 

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

من آبان پارسال ازدواج کردم با همسری که تا شب عروسیم ؛ گاوداری خونه دوتا ماشین سواری ۲۰۷ و ماشین سنگ ...

چقد جالب عزیزم ماهم چنتا ماشین شاسی بلند و خونه و زندگی و بریز و بپاش ولی چهار ماه بعد عروسی خاک بر سر شدیم و اون خانواده ای ک یه شهر میشناخت و پیش همه اعتبار داشتیم ب این روز افتادیم بر چشم بد لعنت به آدم بد دل لعنت که حماقت خودم هم باعث شد آدم های شکست خورده و مشکل دار رو دور خودم جمع کردم از روی حسرت یا حسادت کلی انرژی بد بهم فرستادن ب روز سیاه افتادم 💔💔💔💔