2777
2789
عنوان

ورشکستگی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر افکنده؟ برای چی؟ مگه دزدی کردی گناه مرتکب شدی قتل کردی معتاد شدی سرتو بگیر بالا .امید بده به شوهرت و پشتش وایسا خدا بزرگه توکل کن بهش . فکر کن حالا مثل بقیه مردم قرار از صفر شروع کنی

عزیزم توکلت ب خدا باشه ناامید نباش ماهم ضرر کردیم خیلی چیزایی ک داشتیم چند روزه بر باد رفت بخاطر شراکت الانم داریم تلاش میکنیم از نو شروع کنیم خیلی سخته ولی ب عشق بچهام زندگیم دوباره ب کوری چشم حسود میسازمیش

عزیزم توکلت ب خدا باشه ناامید نباش ماهم ضرر کردیم خیلی چیزایی ک داشتیم چند روزه بر باد رفت بخاطر شرا ...

خیلیم عالی عزیزم خداروشکر که تونستید سرپا بشید 😍

فعلا بچه دار نشو تو این شرایط استرسی واقعا وقتش نیست

اخه بچه دار شدن هم تایم و زمان خودش داره.  نمی شه ادم بخواد صبر کنه تا همه شرایط خوب بشه بعد می بینی دیگه بدن اون باروری قبل نداره!  تازه هر چی پس انداز کردی باید خرج دوا و دکتر کنی!  

من اگه برمی گشتم به گذشته زودتر از. اینها بچه می آوردم  الان بچه ام بزرگ بود!  نه اینکه برم تو جلسات مادرها بعد ببینم بقیه مادرها چقدر کم سن و سال تر از من هستن! 

الهم عجل لولیک الفرج

درس میشه امیدت به خدا باشه شما از دست دادی درک میکنم غم بزرگیه ولی بعضیا هیچوقت نداشتن اینارو

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

منم این روزا رو گذروندم نزدیک ۴ سال طول کشید تا از دوباره زندگیمون جون بگیره ورشکست شده بود همسرم اما از نو توکل به خدا کردیم و ساختیم زندگی رو الحمدلله خونه خریدیم ماشین مطمئن باش که توام میتونی 

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
اخه بچه دار شدن هم تایم و زمان خودش داره. نمی شه ادم بخواد صبر کنه تا همه شرایط خوب بشه بعد می بینی ...

شرایط اقتصادی اسی داغونه من میدونم چی میکشه الان ویزیت دکتر زنان ۵۰۰ هست آزمایش و سونو بماند زایمان خودش خیلی پول میخواد چرا باید تو استرس چک و پول طلبکار حامله بشه 

چشم زخم فقط میتونه به این سرعت این همه روزی و باعث بشه از دست بدین

بله عزیزم درسته اشتباه خودمون بود که همه چیز زندگیمون رو در معرض دید قرار دادیم همه ب همین معتقد هستن که چشم زخم بود حتی شوهرم ک اعتقادی ب این چیزا نداشت اونم دیگ اعتقاد پیدا کرده