2777
2789
عنوان

شوهرم به معنای واقعی به من بی توجهه

237 بازدید | 13 پست

همش فکرش سمت بچه هامونه اول که میاد خونه میگه چی شد لگد زدن همش فکرش اینه لگد زدن چی شد حال روحیم چطوره استرس نداشته باشم اصلا براش من مهم نیستم انگار از سرکار اومد خونه درجا بدون سلام پرسید امروز چند تا لگد زدن بنظرت کدومشه که بیشتر لگد میزنه اینقد ناراحت شدم بعدش گفت از صورتت مشخصه استرس داری ریلکس باش چی میخای برات بیارم 

اخی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا بیش از حد حساسه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

چیز زیادی نمیدونم

فقط میدونم هورمون ها بهم میریزن و تو این دوران حساس میشید 🥹

مَن نِگاه اَز مَردُمِ این شَهر می دُزدَم وَلی ؛ آنکِه را سیری نَدارَم اَز تَماشایَش توُیی 🤍✨️

حساس شدی، باید خوشحال باشی که مراقبتونه.

خیلیا همسرشون دوران بارداری کلی اذیتشون میکنه تو چرا ناشکری؟ الکی خودتو لوس کن ناز کن دیگه دردت چیه😂

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

باز خوبه

من بارداری دوممه

و اولی بخاطر بی توجهی شدیدش ب من سقط شد قلبش وایساد بس ک دعا کردم سقط بشه

دومی هم چن روزه بی بی چکم مثبت شده

حتی باهام حرف هم نمیزنه چ برسه ب احوالپرسی 

همش سرش تو گوشی

یادم رفته بو دفه اول ب گوه خوری افتادم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

😍دوقلوداری؟

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

حساس شدی، باید خوشحال باشی که مراقبتونه.خیلیا همسرشون دوران بارداری کلی اذیتشون میکنه تو چرا ناشکری؟ ...

والا به خدا اصلا شوهرم تا بچه به دنیا اومد نه محل من میکرد ببخشید حالم بد میشد میزاشت میرفت کمک نممیکرد. حال بچه که پیشکش انگار نه انگار موجودی میخواد به دنیا بیاد. 

والا به خدا اصلا شوهرم تا بچه به دنیا اومد نه محل من میکرد ببخشید حالم بد میشد میزاشت میرفت کمک نممی ...

والا اکثرا همینجورین اطرافیان منم همینو میگفتن مثل شما

ایشونم که همسرشون خوبه ناشکری میکنه.

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

والا اکثرا همینجورین اطرافیان منم همینو میگفتن مثل شماایشونم که همسرشون خوبه ناشکری میکنه.

به نظرم توجه به بچه هاتون یعنی توجه به شما. فکر کنم استارتر هورمونهاش قاطی شده.