2821
2789

بطلب بیام آقا جان آقای مهربانم😭😭😭

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونم دیگه بهش اعتقاد دارم یانه

وااا

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

نمیدونم دیگه بهش اعتقاد دارم یانه

چرا عزیزم

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

موهایمان سفید شد گفتند ارثیست راست گفتند ما وارثان اضطراب و استرس در تاریخ بودیم...

چرا عزیزم🥲

نمیدونم واقعا انقدر اطلاعات عجیب میدن مثلا شنیدم دعا رو اجرای گنبدش نوشتن منظورم طلسمه و …نمیدونم راستو دروغه یا چی ولی دلم چرکین شده هیچوقتم جوابی نگرفتم حس میکنم بازیای سیاسیه 

والا

اخه چرا بهش اعتقاد نداری؟

گفتم عزیزم حس بدی گرفتم ازش

دروغه عزیزم اینا نیخوان مردم رو از اعتقادات زده کنن حتما به صلاحت نبوده که حاجت نگرفتی حتما یه روز میگیری امام رضا خیلی هارو شفا و حاجت داده  

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

موهایمان سفید شد گفتند ارثیست راست گفتند ما وارثان اضطراب و استرس در تاریخ بودیم...

2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

چیکار کنم

bluemoonlight | 23 دقیقه پیش
2791
2779
2792