2777
2789
عنوان

زن ذلیل بودن❗

361 بازدید | 11 پست

توی تاپیک پربازدید یه کامنتی دیدم که از تعجب دهنم باز موند.‌ در جواب اینکه چند درصد مردا زناشون رو کتک میزنن یه شخصی نوشته بودن که فلان شهریا زن ذلیلن و خیلی کم کتک میزنن!

کی کتک زدن اینقدر عادی شده؟ یعنی هر کس کتک نزنه زنش رو زن ذلیله؟ جالب اینه که یه خانم این کامنت و گذاشته بودن! اصلا زن ذلیل بودن یه مفهوم منسوخ شده‌ و احمقانه‌س‌. زن ذلیلی یعنی هرگونه احترام به زن و پذیرش نظرش به معنای ذلت و ضعف مرده و مرد همیشه باید برتر باشه و علاوه بر این ترویج "مردانگی سمی, Toxic Masculinity" هم هست. 

حواسمون باشه از چه کلماتی استفاده میکنیم.

تاسف بر این زن ستیزی و زنان علیه زنان.

همواره مراقب آنچه درباره یک زن می شنوید باشید. شایعات از جانب مردانی است که نتوانسته اند به وی دست یابند یا زنانی که نتوانسته اند با وی رقابت کنند.

حرص نخور. نی‌نی سایت نقطه تقاطع جهان‌های موازی و پورتال سفر در زمانه. اینا که می‌بینی احتمالا مال دوران قاجار هستن. خط زمانیمون خط رو خط شده.

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ما اصطلاح «زن ذلیل» به شوخی به کار میبریم

مثلا بابام به داییم میگه تو خیلی زی زی هستی یعنی زن ذلیلی

و باهم شوخی میکنن

ولی در عمل هیچ کدوم زن ذلیلی نیستن

فقط وظایف خودشونو انجام میدن

وظیفه همسری

وظیفه پدری

🇮🇷لعنت خدا بر جنایتکار اپسین ، قاتل کودک میناب، قاتل حال خوش مردم ایران🇮🇷منتقم ، حجت خدا بر زمین (ع)به زودی می اید 🇮🇷ذوالفقار علی(ع) قاتل بی شرفان اپستین خواهد شد🇮🇷 یه عدتون به من میگید مذهبی نما😒ولی من اون چیزی که از نظر خودم درسته رو بیان میکنم😏

اون زنی که این حرف رو زده اسکل بوده و حقشه هر بلایی سرش بیاد، چون عزت نفس نداره

ببین گاهی اینطور آدما قصد بدی هم ندارنا ولی آگاهی ندارن متاسفانه

همواره مراقب آنچه درباره یک زن می شنوید باشید. شایعات از جانب مردانی است که نتوانسته اند به وی دست یابند یا زنانی که نتوانسته اند با وی رقابت کنند.

حرص نخور. نی‌نی سایت نقطه تقاطع جهان‌های موازی و پورتال سفر در زمانه. اینا که می‌بینی احتمالا مال دو ...

زمان ماهم اینجور نبود

درسته ناصر ۵۷تا زن داره

ولی خدا شاهده تا حالا دست رو من بلند نکرده...

🇮🇷لعنت خدا بر جنایتکار اپسین ، قاتل کودک میناب، قاتل حال خوش مردم ایران🇮🇷منتقم ، حجت خدا بر زمین (ع)به زودی می اید 🇮🇷ذوالفقار علی(ع) قاتل بی شرفان اپستین خواهد شد🇮🇷 یه عدتون به من میگید مذهبی نما😒ولی من اون چیزی که از نظر خودم درسته رو بیان میکنم😏

حرفای دلمو زدیمیتونم حدس بزنم چقد کرکتر قوی و درعین حال خانومی هم دارین🩶

قربونت برم عزیزم. 💘

ما اصطلاح «زن ذلیل» به شوخی به کار میبریممثلا بابام به داییم میگه تو خیلی زی زی هستی یعنی زن ذلیلیو ...

ببین ولی خب باید کم کم حتی اینطور شوخی ها هم برداشته باشه. یه سری ضرب المثل های قدیمی هست مثلا خواهر شوهر نون زیر کبابه یا کلیدی که همه ی قفلا رو باز کنه شاه کلیده ... خیلی زشتن اینا. بزرگترامون اندازه ی ما آگاه نیستن ما باید کم کم اینجور چیز ها رو از بین ببریم❤