2777
2789
عنوان

تک فرزندی کی گفته خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 34 پست
خب ممکنه پدر مادر رو خیلی زودتر از همسر و بچه از دست بده

اون دیگه جز موارد خاصه

اونی هم که خواهر برادر داره ممکنه همشونو قبل ازدواج تو‌ حادثه ای مثله تصادف و‌زلزله و ...از دست بده 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
خب خواهر بزرگتر هم بخدا مثل مادره اصلا ینفر ادم تو این دنیا بجز پدر مادر باید داشته باشه اونم خاهر ی ...

نه تک دختر بودن خوبه 😂😍 همیشه داداش بزرگتر دوست داشتم بچگی‌ام پسر خالم داداش صدا میکردم 

فعلا که مجردم الان اما دوست دارم در آینده دوقلو داشته باشم یه دختر یه پسر🥺🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه همینه ک فک میکنید چون بچه اول تنهاست باید بچه‌دوم بیارید و این اشتباه ترین کار ممکنه و بچه دو ...

خب واقعا تنهاست من یه دوستم تک فرزنده روانی شده و از دست خانوادش فزار کرده 

من بعضی وقتا با خودم میگم همه ی انسان ها قراره در نهایت بمیرن پس دیگه چه فرقی میکنه کی تنها بوده کی نبوده در آخر هر جفتشون میمیرن درسته اونی که تنها بوده زندگی سخت تری داشته بالاخره انسان موجود اجتماعی هست و نیاز داره با بقیه در ارتباط باشه اما وقتی آخرش مرگه انگار زندگی پوچ میشه 

زندگی گر سخت باشد … من از آن سخت ترم ….

اون دیگه جز موارد خاصهاونی هم که خواهر برادر داره ممکنه همشونو قبل ازدواج تو‌ حادثه ای مثله تصادف و‌ ...

اره ممکنه چرا خودمون گول بزنیم ترببت خانواده خوب باشه خاهر برادر حوبه

من بعضی وقتا با خودم میگم همه ی انسان ها قراره در نهایت بمیرن پس دیگه چه فرقی میکنه کی تنها بوده کی ...

وای نه خیلی نگاه کلی هست شاید ۷۰ سالت باشه نمردی . بالاخره یه خاهر برادر هم باشه تلفتی رفت امد و دل خوشی باشه خوبه

اره ممکنه چرا خودمون گول بزنیم ترببت خانواده خوب باشه خاهر برادر حوبه

شما گفتی تنها میمونه 

اتفاقا روانشناسی میگه با تربیت درست تک فرزندی هیچ ایرادی نداره ومیتونه فرزندی با روان سالم بار بیاره

هرچندوجود خواهر برادر کار رو راحت تر میکنه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
چه ربطی داره اگر تربیت خانواده درست باشه همه خاهر بردار ها خوبن به درد هم میخورن

من درباره تربیت صحبت نمی‌کنم 

هزاران مساله وجود داره تو یه زندگی که فقط زن و شوهر ازش با خبرن و لزومی هم نداره به بقیه توضیح بدن

یکی از نظر مالی مساله داره و نمیتونه بیشتر از یه بچه رو تامین کنه

یکی بیماری خاصی داره که با اومدن بچه دوم ممکنه تشدید یا خطرساز بشه

یکی زندگی مشترک ایمنی نداره و نمیخواد تو این شرایط بچه دیگه ای اضافه کنه

یکی نازاست و همون یدونه رو هم با سلام و صلوات داره

یکی اولویتش موفقیت های شخصی یا شغلیه و همون یه بچه کافیه که جلوی پیشرفتش رو نگیره

و خیلی چیزای دیگه که شما خبر ازشون ندارین 

پس با شعار فرزندآوری مردم رو معذب نکنین

کسی به این دنیا یا شما بچه بدهکار نیست

شما گفتی تنها میمونه اتفاقا روانشناسی میگه با تربیت درست تک فرزندی هیچ ایرادی نداره ومیتونه فرزندی ب ...

شما تک‌ انتخاب کن بچت در اینده اسیب دید و تنهای عنقی داشت درحالی که همه یه خاهر یا بروار دارن و تو دلش بگه پس من چی و همیشه تو خونه تنها بدون همبازی واقعی و احساس درک و عشق کرد با خودت

وای نه خیلی نگاه کلی هست شاید ۷۰ سالت باشه نمردی . بالاخره یه خاهر برادر هم باشه تلفتی رفت امد و دل ...

خواهر و برادر خیلی هم خوبه اما خواهر و برادر هم همیشه در کنار آدم نیستن آدم ۷۰ ساله بشه بچه هاش دورش هستن نوه هاش هستن اینقدر سرش شلوغ میشه که دیگه وقت کار دیگه نداشته باشه . هیچ تضمینی هم نیست که خواهر و برادر تا ابد با هم رابطشون خوب باشه 

زندگی گر سخت باشد … من از آن سخت ترم ….

من درباره تربیت صحبت نمی‌کنم هزاران مساله وجود داره تو یه زندگی که فقط زن و شوهر ازش با خبرن و لزومی ...

ن ما نگفتم برای اونا ک دلیل موجه دارن برای اون تنبل هایی که خواب خودشون از احساس بچه تنهاشون مهم تره مث خاهرشوهر خودم یه بچه اورده اونم انداخته خونه ننشه صب تا شب پی ولگردی . بچه هفسرده پرخاشگر و یسره تو گوشی و اویزون بقیه که بچه رو از تنهایی دربیارن و ببرن بیرون و گردش