2777
2789
عنوان

تک فرزندی کی گفته خوبه

278 بازدید | 34 پست

خدااااایش 

من کاری ندارم یا بچه دار نشید یا حداقل دوتا

اخه من ک چند خاهر برداریم

و ازدواج کردم و بچه ام دارم شکر خداااا

یوقتایی احساس تنهایی میگیزم اما وقتی یاد عزیزام می افتم میگم هیچوقت تنها نیستم اگر این نباشه اون هست

تک فرزندی بعد پدر مادر چکار کنه😐😐😐😐😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تک فرزند ام و طرفدار تک فرزندی هستم چون درونگرام اما همیشه ته ته دلم دوست داشتم یه برادر بزرگتر خ ...

خب خواهر بزرگتر هم بخدا مثل مادره اصلا ینفر ادم تو این دنیا بجز پدر مادر باید داشته باشه اونم خاهر یا برادره حالا قسمتت نشد بچه زیاد بیاز جبران شع🤣😍😍😍

به عنوان یک تک فرزند تایید میکنم‌ واقعا خیلی سخته ۱۹ سالمه و با این که دوست و رفیق دارم و سه تاشون هم مثل خواهر میمونن برام ولی همیشه جای یه خواهر یا برادر که هم خون خودم باشه رو تو زندگیم کم دارم

تو رو جون هرکی دوست داری لایک نکن😂❤️

من که خواهر و برادر دارم ولی بیشتر از دوساله باهاشون قطع رابطه کردم 

بنظرم تک فرزندی هم یه خوبیایی  داره 

خواهرو برادر من تو بیماری پدر و مادرم ولشون کردن منم باهاشون قطع رابطه کردم 

مامان و بابام خیلی براشون زحمت کشیدن 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
هر کسی شرایطی دارهبرای یه نفر تک فرزندی بهترین انتخابهبرای یکی چند فرزندیقرار نیست همه مثل هم باشن

چه ربطی داره اگر تربیت خانواده درست باشه همه خاهر بردار ها خوبن به درد هم میخورن

اشتباه همینه ک فک میکنید چون بچه اول تنهاست باید بچه‌دوم بیارید و این اشتباه ترین کار ممکنه و بچه دوم آوردن هزار یک جور آمادگی لازم داره

پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆