2777
2789
عنوان

خیلی میترسم خیلی

140 بازدید | 11 پست

۲۱ سابمه ۵ ۶ ساله که اضطراب درد های جسمی شدید وسواس فکری و تنگی نفس و معده درد و...... دارم

روانپزشک و روانشناس چندین بار مراجعه کردم نذر و نیاز و دعا و.‌‌‌‌‌‌..... ولی نشد که نشد الانم که گفتم طب سنتی رو هم امتحان کنم دو ماهه داروی طب سنتی خوردم اونم متخصص طب سنتی نه عطاری و این حرفا اما خیلی حالم بدهههه خیلی به دکترم هم امروز زنگ زدم گفت داروهای جدید ماه سوم رو باید بگیری و شروع کنی

میترسم‌ وضعیتم بدتر نشه یا اینکه هیچ وقت خوب نشم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اضطراب شدید داشت منو از بین میبرد وسواس فکری و نگرانی و ترس دائمی زندگی منو دچار مشکلات زیادی کرده بود اینم بگم که مشکلات زیادی با خانواده شوهرم داشتم و همین باعث میشد من حالم اونقدر بد بشه حتی مشکلات گوارش هم پیدا کرده بودم تا اینکه راهش رو پیدا کردم....حالا میخای تا برات بگم

بگین ممنونم❤️

ببخشید که دیر جواب دادم ببین عزیزم من یه دختر شاد و سرحال و پر انرژی بودم که اصلاً نمیدونستم ناراحتی روحی و اعصاب یعنی چی تا اینکه بعد از ازدواجم خانواده شوهرم بلایی به سرم آوردن که روزگارم سیاه شده بود دخالت توهین انداختن آتیش تو زندگی منو شوهرم و ....خلاصه نمیخوام طولانیش کنم همینقدر بهت بگم که تبدیل شدم به یه انسان گوشه گیر و بی حوصله و بی انگیزه که غصه خوردن کار شبانه روزیم شده بود میتونی تایپک هامو بخونی ببینی همش غمگین بودم علاوه بر اینا مشکلات گوارشی هم پیدا کردم همراه با اضافه وزن شدید شب ها خواب بد میدیدم و هراسون از خواب میپریدم همراه با تپش قلب شدید اونقدر که تا صبح تو خونه میچرخیدم مشاوره رفتم روانشناس رفتم دکتر رفتم ولی نشد که نشد این مشکلات من حدود ۲۰ سال طول کشید تا اینکه یه بار برا همیشه تصمیم گرفتم به داد خودم برسم تصمیم گرفتم دستای خودمو بگیرم و نجات بدم از اینکه در اوج جوانی به خاطر خانواده شوهرم مدام بیماستان برم برا معده درد عصبی خسته شدم نشستم و خووووب فکر کردم عامل ایجاد مشکلاتم رو پیدا کردم خودمو کردم اولویت اول زندگیم برا خودم سرگرمی درست کردم بعد از مدت ها که رنگ سیاه و تیره میپوشیدم یه تیشرت روشن خریدم برنامه ورزش گذاشتم و خودمو مجبور میکنم برم پیاده روی تو جمع هایی که باعث غصه خوردن میشه نمیرم دیگه تا فکر گذشته ها میاد تو ذهنم سریع حواس خودمو پرت میکنم استفاده از موبایل رو خیلیییی کم کردم الان حدود یه ماه میشه که ناهارو تو تراس میخورم نور خورشید انرژی عجیبی بهم میده یه روزی متوجه میشی که خودت تنها کسی هستی که میتونی به خودت کمک کنی اینا حرفای شعار گونه و نصیحت نیست اینا تجربه واقعی زندگیمه که براتون گفتم امیدوارم اگه روزی انجامش دادی و حالت خوب شد برای منم دعا کنی که این آرامشم بیشتر و بیشتر بشه.... 

ببخشید که دیر جواب دادم ببین عزیزم من یه دختر شاد و سرحال و پر انرژی بودم که اصلاً نمیدونستم ناراحتی ...

نه خواهش میکنم بله کاملا درسته واقعا هم همینه آدم خودش باید اولویت همه چیز باشه همه چی

بله واقعا فقط خود آدم میتونه به خودش کمک کنه

خیلی ممنونم از لطفتون چشم خدا همیشه پشت پناهتون❤️🌹