2777
2789
عنوان

سهام عدالت.منو چرا نمیریزن

226 بازدید | 18 پست

سلام سود سهام عدالت منو نمیریزن ۱۴ اسفند ثبت کردم وارد سامانه میشم ۸۰ هزار تومن ریختن ولی نوشته جهت ثبت شماره شبا اقدام کنید درحالی که ثبت کردم و دکمه ثبت رو که میزنم مینویسه ثبت اولیه انجام شده در انتظار تایید است ۱۵ روز بعد  از تاریخ فوق در حالی که یه ماه گذشته از اون تاریخ حالا چی میشه؟ 

جنگ بعدي ايران بر سر آب هست اگر آينده فرزند و كشورمون 

مال منم نریختن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما کی ثبت نام کردید

من از اون سالای اول ثبت نام کردم..یه ۲۴ تومنم گرفتم..یه ۴۹ تومن باید بدن ندادن هنوز

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

واس من از اولش  ی هزار تومنم نریختن خیییلیی وقت زده شبا تایید شده واریز میشود...

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
کجا باید بری ببینی

سامانه سهام عدالت

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.