2821
2789
عنوان

مادرشوهرم

286 بازدید | 11 پست

سلام دوستان.

لطفا کمک ام کنین.

مشکل من با حرف های مادر شوهرم هستش. خییییلی بلده چی بگه رگ مردهارو به دست بگیره.

داره باهات حرف میزنه،قربون صدقه میره و...بعد یهو یه چیز میگه که بهت برمیخوره یا توهین ویا کلا برداشت اشتباه خودش هست...اوایل میگفتم حاا یه چیزی گفت بیخیال...دیدم نه ادامه داره گفتم جواب بدم اما نمیزاره چیزی بگم ویا حرف ام رو قطع میکنه..از بس بلد اینکارو میکنه من میمونم...

همش میگه من رک ام...رک هستی به درک..همه میتونن رک باشن...والا به نظرم رک نیست پررویی میکنه...پیش شوهرم که کلا قربونم میره...

حالا موندم چیکارش کنم...تو عید رقتم شهرشون دق کردم تا برگشتم.روز 13 رفتم تو قیافه فک کردن همسرم کاری کرده به خودش شک نکرد 😠😠البته دیگه کلا محبت کردن تا مهربون شم.

دیواانه ام کردن بدم میاد از ادم های بی ملاحظه که هرچی میخوان میگن..بعد میگه من اصالت دارم.با اصل و نصب هست اما اخه اصل و نصب دار اینحوری حرف میزنه!!

البته اینو بگم که خواهراش و همسرم همش بهم میگن که زبونش تنده و این اخلاق اشه ته دلش هیچی نیست...از روز اول قبل هیچ برخوردی بهم گفتن.

حالا موندم با این ادم چیکار کنم.کم حرف های توهین امیز و یا به اصزلتح خودش رک بزنه.

من کلا ادم ارومی هستپ و اون لحظه نمیتونم جواب پیدا کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو میتونی جواب پیدا کنی

ولی احترام چیزیه که کمتر کسی متوجه میشه

به نظرمن اون بزرگه

جوابشو همو ندی بهتره

آرامشت بیشتره وقتی خونواده اش میگن این اینطوریه توکاری نمیتونی بکنی

🌺�بروبچ انرژی 🧘‍♀️💥مثبت بفرستین🏃‍♀️ برم 🏡خونه ام خیلی خسته شدم 🙏🙏🙏امروز را بی قضاوت تنها شاهدباش🌺🌺🌺هر رفتار دیگران قصه ای دارد شاید پر غصه😔😔😔ناآگاهی را خرده مگیر😡😡😡تو👈 مهربان👉 باش❤❤❤🌷⚘🌹🥀🌺🌼🌻

درست بشو نیست عزیزم زیاد دم پرش  نشو فقط با شوهرت باش.. حتی یه لیوان اب هم خواستی به شوهرت بگو 🙁

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست

سعی کن زیادباهاش حرف نزنی وگرم نگیری  بابله ونه تمومش کن 

باشوهرت صحبت کن که غیرمستقیم به مامانش برسونه که رفتارش درست نیست

جوابش روبدی بیشتراذیت میشی وشوهرت هم نسبت بهت دلسردمیشه

برای سلامتی دخترم دعاکنید

من میگم بزرگ ترن و باید احترام بگیرم والا میتونم جواب هم ندادم حداقل  بداخلاق شم ولی میگم درست نیست...

میترسم بدترشه و بعدا که جاری دار شدم مشکل ساز بشه واسم.

الان دختر نداره هی میاد پیش من و حرف.

البته مدت کمی باهم حرف میزنیم ولی و تو حرف هاش اکثرا جمله بدی هست

سعی کن زیادباهاش حرف نزنی وگرم نگیری  بابله ونه تمومش کن  باشوهرت صحبت کن که غیرمست ...

اعصابم خورد بود از دستش اون موقه به همسرم نگفتم ولی گفتم بهش بگم که اذیت شدم.اخه گیرداده بود که چرا ساکتی و ناراحت...چرا ...

منم چیزی نگفتم .

چرا نگم اخه...مگه من تو سری خورم که اونا بگن جواب ندم به شوهرم هم نگم...حالم از زندگی بهم میخوره...

میخوام بهشون بفهمونم که این رفتار به اصطلاح رک گویی شون خوب نیست و اینقدر راحت هر حرفی رو نزنن

اصلا جواب نده بی احترامی نکن با شوهرت هم درمورد مادرش اصلا و ابدا صحبت نکن صبور باش تا پیروز میدو ...

چه پیروزی؟!

بعدا بدتر نشه !!

من مادرم مادر شوهر خوبی نداشته و چون احترام گذاشته جواب نداده روز به روز بدتر شدن...الان میترسم منم بدتر شن و سواستفاده کنن

[QUOTE=56461691]اعصابم خورد بود از دستش اون موقه به همسرم نگفتم ولی گفتم بهش بگم که اذیت شدم.اخه گیرداده بود که چرا ...[/QUOT

به شوهرت بگو غیرمستقیم تذکربده به مامانش یعنی اززبون خودش بگه وقتی میبینه مامانش یه حرفی میزنه که باعث ناراحتیت میشه 

به این دلیل میگم جواب نده چون وقتی حرمت هاشکسته بشه دیگه کاریش نمیشه کرد نه این که  بی تفاوت باش به راه درستش بهشون بفهمون حرفاشون وکارهاشون اذیتت میکنه

برای سلامتی دخترم دعاکنید
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز