2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نجیب بودن به معنای اصالت و با وفا بودنه‌‌‌‌‌‌‌..‌‌یه دختر خوب قطعا دلش پسر خوب هم میخواد...توی دنیای امروز بتونن یواش یواش هم رو بشناسن و هم رو تکمیل کنند زندگی رو کنار هم بسازند ....قرار نیست از اول زندگی همه چیز مهیا باشه‌.. باهم ساختن قشنگتره‌‌‌‌‌....به هم احترام بذارن اختلافات رو با صحبت کردن حل کنن ...خانواده دختر و پسر هم مهم هستن و باید هم کفو و هم عقیده باشن

درخت از ریشه آب میخوره آدم از ذاتش
نجیب بودن به معنای اصالت و با وفا بودنه‌‌‌‌‌‌‌..‌‌یه دختر خوب قطعا دلش پسر خوب هم میخواد...توی دنیای ...

درود بر شما

ولی من واقعا ندیدم

همه دنبال اندک مال طرف هستن

یادم نمیاد جایی امضا داده باشم که نظر همه برام محترمه

درود بر شماولی من واقعا ندیدمهمه دنبال اندک مال طرف هستن

شاید این چیزی هست که شما برداشت کردید....بنظرم اگه از طرف خوشت بیاد و تفاهم مقداری وجود داشته باشه....برای استارت یه زندگی کافیه

درخت از ریشه آب میخوره آدم از ذاتش
شاید این چیزی هست که شما برداشت کردید....بنظرم اگه از طرف خوشت بیاد و تفاهم مقداری وجود داشته باشه.. ...

تصورات من بر این هنوز نتونستم کیس خوبی پیدا کنم

یادم نمیاد جایی امضا داده باشم که نظر همه برام محترمه