2777
2789
عنوان

چرا مادرا

155 بازدید | 15 پست

چرا مادرا انقد خودشون اذیت میکنن میخام بدونم فقط مامان من اینجوریه کل فکر و ذهنش مایم از همه چی خودش میگذره تا ما حالمون بهتر باشه   اینجوری به خودش ظلم میکنه چکار کنم به حرفام گوش بده یکم به فکر خودش باشه 

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکثر مادرها اینطورین

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

مادر منم همینه 

انشاالله تن همه مادر ها سلامت باشه اما من دیدم مادر هایی که واقعا بی رحم اند بی تربیت اند ظالم اند

مادرهای ماها ریشه دارند نمونه بارز فداکاری و اصیل بودند 

تن همه سلامت اون ظالم هایی که مثل برده ام برخورد میکنند و فاقد عقل و درک اند رو خدا به راه راست هدایت کنه🌿

مامان منم همینن 

متاهل هم هستم 

هنوز فکر میکنه 8 سالمه 

از خورد و خوراک تا پریودی چی بخور چه برندار و... 

لباس گرم بپوش 

و..... 

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

مادرا اکثرا همینن 

ولی بعضی مادرا دیدم به زور بچه آوردن که ملت نگن نازا نیست،،بعد نه می‌تونه به خودش خوب برسه نه نیاز های بچه رو تمام کمال رفع بکنه...نمی‌دونم چی بگم 

🦋✨

چون خوشحالی شون با خوشحالی ماست

حالشون با خوب بودن ما خوب میشه.

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

مادر منم همینه انشاالله تن همه مادر ها سلامت باشه اما من دیدم مادر هایی که واقعا بی رحم اند بی تربیت ...

وقتی میبینم مامانم اینجوریه میگم خدایا یعنی چجوری چجور چجوریه جبران کنم نکنه از پسش بر نیام الان حتی تو کارای خونه نمیزاره حداقل کمکش کنم میگه درس داری 

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

بقیه باید بهش بگن ، مثلا مامان من از استرس ما مشکل قلبی گرفت با شوهر من خیلی رفیقه و دوستش داره حتی دکتر هم همراه اون میره با وجود ما 4تا پسر و دختر ، اون همیشه بهش میگه حرفهای اونو گوش میکنه الان خیلی بهتره