2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال فامیلمون بارداره الان هنور ندادن وامشو شانس من مال منو زود دادن😐🤦‍♀️یکیشون ۱ سال قبل من نوشتن ...

اگ‌شانس من باشه بچم راهی مدرسه میشه هنوز ندادن بهم😐🤣

😂😂😂😂🤦‍♀️بابامم اصلا احتیاج نداشت به وام همه چیمو خریده بود دادش طلا برای مامانم.بعد نامزدم اینا ...

نه من به وام احتیاج دارم باید هرجور شده بگیرم الانم که یه‌قانون میخان بزارن که کارت اعتباری بدن فقط بشه وسایل ایرانی خرید باهاش

واقعا خیلی بده کاش این قانونو اجرا نکنن

چرا حذفالان دیگه اینترنتی شده کافی نت بایذ بری کاراشو بکنی بانکیا از سر خودشون باز کردن 🤦🏻‍♀️

خوب یک مهلت بیست روز داره تا مدارک تکمیل بشه ضامن پیدا بشه و... بعدش حذف میشه و دوباره باید ثبت نام کرد و انتخاب بانک کرد .دوباره زدم بانک ملت

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی
اره خیلییی بده دیدم چند روز پیش تو تلوزیون بابام گفت خاک تو سرشون من جدا شدم ولی خوب شد واممو گرفتم. ...

واقعا ایرانی بدرد نمیخوره

عه عزیزم جدا شدی

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره

خوب یک مهلت بیست روز داره تا مدارک تکمیل بشه ضامن پیدا بشه و... بعدش حذف میشه و دوباره باید ثبت نام ...

منم بانک ملتم 

اگ ضامن نداری تو دیوار اگهی کن ضامن پیدا میشه برات ولی ۳۵ الی ۴۰ ملیون از وام برمیدارن تا ضامنت بشن

واقعا ایرانی بدرد نمیخورهعه عزیزم جدا شدیانشالله بهترین ها برات رقم بخوره

اره بابا درد نمیخوره ممنونم عزیزم

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

منم بانک ملتم اگ ضامن نداری تو دیوار اگهی کن ضامن پیدا میشه برات ولی ۳۵ الی ۴۰ ملیون از وام برمیدارن ...

میگن ملی و‌ملت که زود میدن وامو

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

منم بانک ملتم اگ ضامن نداری تو دیوار اگهی کن ضامن پیدا میشه برات ولی ۳۵ الی ۴۰ ملیون از وام برمیدارن ...

ممنون . این دفعه اگه ضامن پیدا نشد و گیر دادن باید تو دیوار پیدا کنم . 

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی