یکی دوستام یه اتفاقی براش افتاده خیلی ناراحته حالا یه سریا میان میگن مشکل خودته ولی واقعا میگم راجب خودم نیست و چون ناراحتم که دوستم داره اذیت میشه و به من میگه من خواهر بزرگتر ندارم برام خواهری کن دلم میسوزه براش گفتم ازتون نظر بخوام.
این دوستم 15 سالشه و یکی از پسرای فامیلشون 18 سالشه و خب فامیل نزدیکن طوری که تو مهمونیای خانوادگی همو میبینن.
از بچگی یسری رفتار داشته این پسره
مثلا میگفت موقع قایم موشک نوبت منو خودش میرفت
گوشواره ش گم شده کل خونه رو گشته پیداش کنه
میدونم خیلی بچگونه ست ولی دیگ مسئله بزرگ شده
کلا خیلی بهش توجه میگرده و فقط با اون اینطوری بوده
وقتی دختره 12 سالش بوده و پسره 15 خواسته یه چیزی بهش بگه ینی ازش خواسته یه لحظه بره پیشش و دختره نرفته
بعد اون میگفت به شدت دوری میکرد و تا یه سال کلا ندیده بودش یا اگه میدیده بیمحلی میکرده تا اینکه از یه عروسی به بعد که پسره خیلی بهش نگاه میکرده دوباره سعی کرده بهش نزدیک شه و خلاصه کلی نخ میداده و دختره عادی رفتار کرده تا اینکه یه روز بهش پیشنهاد داده و دختره گفته باید فک کنم اونموقع 14 سالش بود دختره و همینجوری دوسه بار پسر پیام داده بهش و خیلی خوب بوده باهاش ولی یهو بعد یه ماه که همو میبینن پسره اصلا محلش نمیذاره و دختره ناراحت میشه پسره برمیگرده میگه تموم کنیم.
دختره بیچاره گریه میکرد میگفت اصلا نزاشت من بهش بگم اره یا نه اومده بود منو بازی بده
بعد شش ماه دختره بهش پیام میده دوباره اوکی میشن خوب بوده باهاش مهربون بوده از یه طرف طوری رفتار میکرده انگار دوسش داره از یه طرفم میگفت حس میکنم بازیچه ش شدم و خلاصه بعد یه ماه اینبار دختره دلایلشو به پسره میگه و به خوبی و خوشی تموم میکنن
به نظر من دختره سطحش خیلی بالاتره درسخونه خیلی زرنگه پسره تا یازدهم خونده ولی کاریه و از مامان باباش حساب میبره جفتشون با خانواده ن دختره مطمئنم یه چیز خوب درمیاد میخوام قانعش کنم ولش کنه ولش کرده ولی هنوز دوسش داره
به نظر شما دوسش داره یا هوسه؟