2777
2789
عنوان

روده تحریک پذیر

15469 بازدید | 40 پست

سلام تو رو خدا بدادم برسید چن ماهه دل درد و گرفتگی زیر شگم شدید دارم تا حد بیهوشی میرم هزار جور آزمایش و سونو دادم چیزی مشخص نیست هر روز بدتر میشم این درد هم صبح بیدارم میکنه از خواب تا ظهر درد میکنه بعدازظهر خوب میشم میگن احتمالدچار  روده تحریک پذیرشدی کسی هست چاره ای بهم بده کمک کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من روده تحریک پذیر دارم بعضی موقع شکمم قاروقور راه میندازه ب هیچ نصیحتی هم خاموش نمیشه ولی درد نداره

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                 یادگاری که در این گنبد دوار بماند

من نه یبوست دارم یا هیچ مشکلی اجابت مزاج فقط صبحا دلم پیچ میخوره ادامه داره تا ظهر ی کیست ساده هم دارم ولی دکترم میگه این دردا ربطی به کیستت نداره

من چند سال پیش اینطوری بودم

شش هفت ساعت قفل میشدم از درد و میفتادم زمین حتی پهلو به پهلو شدنم دردمو زیاد میکرد و سر تایم شش ساعت یهو تموم میشد

گفتن معده تحریک پذیر و عصبی

البته اونموقع خیلی بابت الرزی دخترم تو استرس بودم

اندوسکوپی و کلونوسکوپی مشکلی نشون نداد

تا رفتم قم پیش دکتر سید سعید سرکشی کیان

اعتقاد داری به دست خوب؟ این بشر انقدر دستش سبکه که هر وقت من معده ام اذیتم میکنه میرم پیشش میگم اومدم فقط ببینمتون خخخخخخ (فقط کلرودیازپوکساید داد و کلدنیوم سی)

حتی پارسال دردای وحشتناک معده داشتم تو بارداری شهرمون رفتم دکتر فایده نداشت رفتم پیشش اب روی اتیش بود

ولی در کل مشکل عصبی هست سعی کن سبک زندگینو عوض کنی من به همه سپردم واس بحث خاله زنکی بمن زنگ نزدید ...

وای خوب بشم فقط هیچی برا اهمیت نداره گور پدر اطرافیان و خاله زنکا