2777
2789
عنوان

عاشق فارسیم😂

180 بازدید | 14 پست

فورمول بیستم به دستم رسیده فقط ذوق باز شدن مدارسو دارم که از روش بخونم😂😂

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاس چندمب

کنکوری😍😂

اون چشم قلبی برا اینه ک امسال قراره راحت بشم😂

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

رشتت چیه عزیزم؟ منم کنکوری ام انسانی شما فقط فرمول بیست گرفتی ؟ لوازم تحریر کیف کفش و.. گرفتین؟

من کنکوری تجربی

اره فقط فورمول البته دهم یازدهم سیر تا پیاز گرفتم خیلی راضی بودم ولی میگفتن سوالای اخر هر درس فرمول بیست خیییلی بهتره

از سوالای سیر تا پیاز خوشم نمیومد تنوع نداشت 

لوازم تحریر نه کیف و کفش از قبل داشتم عید خریده بودم گفتم دیگه امسال خرج جزوه و کتاب و اینام هست نگیرم بهتره

یه کلاسور و چنتا خودکار گرفتم فقط

من کنکوری تجربیاره فقط فورمول البته دهم یازدهم سیر تا پیاز گرفتم خیلی راضی بودم ولی میگفتن سوالای اخ ...

خوشبختم عزیزم 

حالا میگن مهرو ماه هم خیلی خوبه 

فرمول بیست بیشتر برا نهایی ها و برا مدرسه بهتره البته من ندارم 

منم هیچی نگرفتم امسال نه کفش نه کیف کیفم برا کلاس ششم هست😅💔 

لوازم تحریرمم نگرفتم هیچی هیچی اصن نه ذوقی نه شوقی دوست دارم فقط تموم شه از مدرسه خلاص شم 

کلاسورت چند شد؟ 

بعد تو کتابای مدرستو فنری میکنی ؟؟

خوشبختم عزیزم حالا میگن مهرو ماه هم خیلی خوبه فرمول بیست بیشتر برا نهایی ها و برا مدرسه بهتره البته ...

منم همینطور

فرمول بیست الان دستمه خوبه همه چیزای مهمو گفتم از چنتا از دوازدهما پرسیدم گفتن نمره بالای ۱۸.۵ ۱۹ باهاش گرفتن 

۳۸۷ صفحست با سوال و پاسخنامه 

افرین منم ذوق و شوقی ندارم اصلا چرت ترین سال مدرسه چ شوقی داره

فقط ذوق تموم شدنشو دارم دیگه هیچی😂

منم یه کیف دارم کلاس نهم گرفتمش خیلی دوسش دارم بجای اینکه کیف جدیدمو ببرم اونو میبرم😂

قیمت والا چون با لوازم تحریر داداشم گرفته قیمتارو سرهم حساب کرده نمیدونم 

موفق باشی😍من اسم کتاب های دبیرستان میاد سکته رو میزنم😅

مرسیی

منم از دهم دارم نهایی میدم واقعا حالت تهوع دارم از هر چی درسه😂

ولی با این حال چون امسال سال اخره باید نهایت عشق و علاقه خودمو بزارم 😂

فارسیو واقعا دوس دارم عربی هم قواعدش سخته ولی خییلی دوسش دارم دینی ک عشقمه زبانم عزیز دلمه🤣

تخصصیا کابوس شب های تارمن😂

چون هر چقدر بخونی یه چیزی ازش تو کنکور میاد که اصلا در سطح کتاب نیست😂

مرسییمنم از دهم دارم نهایی میدم واقعا حالت تهوع دارم از هر چی درسه😂ولی با این حال چون امسال سال اخر ...

نگران نباش فقط بخووون ایشالا تموم میشه به خوبی و خاطره میشه😍❤️

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

نگران نباش فقط بخووون ایشالا تموم میشه به خوبی و خاطره میشه😍❤️

من مشکلم اینه تابستون رو وایب درس خوندن نیستم باید پاییز بشه و مدرسه ک خوب ۰بخونم😂😂

باشه همه تلاشمو میکنم 

مرسیی

شما خودتون دانشجویید؟

منم همینطورفرمول بیست الان دستمه خوبه همه چیزای مهمو گفتم از چنتا از دوازدهما پرسیدم گفتن نمره بالای ...

قربونت 

هوم درسته بعد کل کتاباشو گرفتی یا جدا جدا؟ 

منم واقعا از مدرسه متنفرم 

عزیزم الهی همیشه موفق باشی 

من مشکلم اینه تابستون رو وایب درس خوندن نیستم باید پاییز بشه و مدرسه ک خوب ۰بخونم😂😂باشه همه تلاشمو ...

ایشالا❤️من امسال کنکور دادم

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱