2777
2789
عنوان

جرعت حقیقت✨

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 92 پست
فوبیای خاصی داری چیه؟

فوبیا آب دارم😣

دریا استخر و عنکبوتتت😑😑😑

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

فوبیا آب دارم😣دریا استخر و عنکبوتتت😑😑😑

الهییی💔🥲

بپرس

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

حقیقته‌...ای جان این تاریخو یادم میاد ی روز سم بود برام🚶‍♀️

این تاریخ اشنایی منو پیمان بود🚶‍♀️

چرا عزیزم برای چی بد بود؟

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

این تاریخ اشنایی منو پیمان بود🚶‍♀️چرا عزیزم برای چی بد بود؟

اهاا پ ۳ ماهه باهمید. وقت زیادیم نگذشته..

دقیق نمیدونم چی شده بود فقط یادمه اون تاریخ زیادی گریه کرده بودم😂💔

غالي يا اجمل حلم🪽

الهییی💔🥲بپرس

بدترین کارت که بخاطرش بردنت دفتر چی بود؟

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

اهاا پ ۳ ماهه باهمید. وقت زیادیم نگذشته..دقیق نمیدونم چی شده بود فقط یادمه اون تاریخ زیادی گریه کرده ...

اره زیاد نیست 😂🚶‍♀️

طلای اب شده فقط اشکای شما خانوم هدر اش نده🫰🏻🥹

بدترین کارت که بخاطرش بردنت دفتر چی بود؟

حقیقتا من بچه خوبی بودم اما سر اینکه تقلب دادم به دوستم رفتم😂💔

حقیقتا من بچه خوبی بودم اما سر اینکه تقلب دادم به دوستم رفتم😂💔

😂😂😂واوو خوبه بچه خوبی بودی پس بر خلاف من😂💔

خب بپرس

عشقی توو💗🥺اهوم بزار وقت زیادی بگذره هنو ۳ مااهه

عزیزدلیی🥹

اره دیشب داشتیم حرف میزدیم گفت راجب من به مادرت گفتی گفتم نه میترسم انتظار نداری یهو بهش شوک وارد کنم مامان میخوام داماد عجیب غریب برات بیارم که😂💔

😂😂😂واوو خوبه بچه خوبی بودی پس بر خلاف من😂💔خب بپرس

ای جانن😂😂

چه دروغی تا الان به پارنتر ات گفتی؟😂🚶‍♀️

عزیزدلیی🥹اره دیشب داشتیم حرف میزدیم گفت راجب من به مادرت گفتی گفتم نه میترسم انتظار نداری یهو بهش ش ...

ای بابا خب اونم ادمه چرا عجیب غریب🤦🏻‍♀️

مشکل اینه ک فقط هم عقیده نیستید

غالي يا اجمل حلم🪽

ای بابا خب اونم ادمه چرا عجیب غریب🤦🏻‍♀️مشکل اینه ک فقط هم عقیده نیستید

سیسی اونکه صدرصدد ولی خب از نظر مادر من براش عجیبه به خدا که بفهمه منو زنده نمیزاره😂💔