miss_zhina مدیر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12674 عنوان جرعت حقیقت✨ | مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 92 پست بیاین بازی :)اگه دوست داشتین دوست هاتونم تگ کنید بیان🤍تاپیک جهت سرگرمی❕ پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻 1404/06/29 | 16:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1coco1 عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 1055 فوبیای خاصی داری چیه؟ فوبیا آب دارم😣دریا استخر و عنکبوتتت😑😑😑 اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️
miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12674 فوبیا آب دارم😣دریا استخر و عنکبوتتت😑😑😑 الهییی💔🥲بپرس پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
alone_2 عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 28607 بگردمت کهه نگو اینجوری🥲💔1404/3/16🖤 حقیقته...ای جان این تاریخو یادم میاد ی روز سم بود برام🚶♀️ غالي يا اجمل حلم🪽
miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12674 حقیقته...ای جان این تاریخو یادم میاد ی روز سم بود برام🚶♀️ این تاریخ اشنایی منو پیمان بود🚶♀️چرا عزیزم برای چی بد بود؟ پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
alone_2 عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 28607 این تاریخ اشنایی منو پیمان بود🚶♀️چرا عزیزم برای چی بد بود؟ اهاا پ ۳ ماهه باهمید. وقت زیادیم نگذشته..دقیق نمیدونم چی شده بود فقط یادمه اون تاریخ زیادی گریه کرده بودم😂💔 غالي يا اجمل حلم🪽
1coco1 عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 1055 الهییی💔🥲بپرس بدترین کارت که بخاطرش بردنت دفتر چی بود؟ اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️
miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12674 اهاا پ ۳ ماهه باهمید. وقت زیادیم نگذشته..دقیق نمیدونم چی شده بود فقط یادمه اون تاریخ زیادی گریه کرده ... اره زیاد نیست 😂🚶♀️طلای اب شده فقط اشکای شما خانوم هدر اش نده🫰🏻🥹 پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12674 بدترین کارت که بخاطرش بردنت دفتر چی بود؟ حقیقتا من بچه خوبی بودم اما سر اینکه تقلب دادم به دوستم رفتم😂💔 پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
alone_2 عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 28607 اره زیاد نیست 😂🚶♀️طلای اب شده فقط اشکای شما خانوم هدر اش نده🫰🏻🥹 عشقی توو💗🥺اهوم بزار وقت زیادی بگذره هنو ۳ مااهه غالي يا اجمل حلم🪽
1coco1 عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 1055 حقیقتا من بچه خوبی بودم اما سر اینکه تقلب دادم به دوستم رفتم😂💔 😂😂😂واوو خوبه بچه خوبی بودی پس بر خلاف من😂💔خب بپرس اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️
miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12674 عشقی توو💗🥺اهوم بزار وقت زیادی بگذره هنو ۳ مااهه عزیزدلیی🥹اره دیشب داشتیم حرف میزدیم گفت راجب من به مادرت گفتی گفتم نه میترسم انتظار نداری یهو بهش شوک وارد کنم مامان میخوام داماد عجیب غریب برات بیارم که😂💔 پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12674 😂😂😂واوو خوبه بچه خوبی بودی پس بر خلاف من😂💔خب بپرس ای جانن😂😂چه دروغی تا الان به پارنتر ات گفتی؟😂🚶♀️ پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
alone_2 عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 28607 عزیزدلیی🥹اره دیشب داشتیم حرف میزدیم گفت راجب من به مادرت گفتی گفتم نه میترسم انتظار نداری یهو بهش ش ... ای بابا خب اونم ادمه چرا عجیب غریب🤦🏻♀️مشکل اینه ک فقط هم عقیده نیستید غالي يا اجمل حلم🪽
miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12674 ای بابا خب اونم ادمه چرا عجیب غریب🤦🏻♀️مشکل اینه ک فقط هم عقیده نیستید سیسی اونکه صدرصدد ولی خب از نظر مادر من براش عجیبه به خدا که بفهمه منو زنده نمیزاره😂💔 پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
alone_2 عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 28607 سیسی اونکه صدرصدد ولی خب از نظر مادر من براش عجیبه به خدا که بفهمه منو زنده نمیزاره😂💔 ای باباااالبته تو هم برا خانواده اونا عجیبی😂 غالي يا اجمل حلم🪽