2777
2789
عنوان

جرعت حقیقت✨

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 92 پست
فوبیای خاصی داری چیه؟

فوبیا آب دارم😣

دریا استخر و عنکبوتتت😑😑😑

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

فوبیا آب دارم😣دریا استخر و عنکبوتتت😑😑😑

الهییی💔🥲

بپرس

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حقیقته‌...ای جان این تاریخو یادم میاد ی روز سم بود برام🚶‍♀️

این تاریخ اشنایی منو پیمان بود🚶‍♀️

چرا عزیزم برای چی بد بود؟

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

این تاریخ اشنایی منو پیمان بود🚶‍♀️چرا عزیزم برای چی بد بود؟

اهاا پ ۳ ماهه باهمید. وقت زیادیم نگذشته..

دقیق نمیدونم چی شده بود فقط یادمه اون تاریخ زیادی گریه کرده بودم😂💔

غالي يا اجمل حلم🪽

الهییی💔🥲بپرس

بدترین کارت که بخاطرش بردنت دفتر چی بود؟

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

اهاا پ ۳ ماهه باهمید. وقت زیادیم نگذشته..دقیق نمیدونم چی شده بود فقط یادمه اون تاریخ زیادی گریه کرده ...

اره زیاد نیست 😂🚶‍♀️

طلای اب شده فقط اشکای شما خانوم هدر اش نده🫰🏻🥹

بدترین کارت که بخاطرش بردنت دفتر چی بود؟

حقیقتا من بچه خوبی بودم اما سر اینکه تقلب دادم به دوستم رفتم😂💔

حقیقتا من بچه خوبی بودم اما سر اینکه تقلب دادم به دوستم رفتم😂💔

😂😂😂واوو خوبه بچه خوبی بودی پس بر خلاف من😂💔

خب بپرس

عشقی توو💗🥺اهوم بزار وقت زیادی بگذره هنو ۳ مااهه

عزیزدلیی🥹

اره دیشب داشتیم حرف میزدیم گفت راجب من به مادرت گفتی گفتم نه میترسم انتظار نداری یهو بهش شوک وارد کنم مامان میخوام داماد عجیب غریب برات بیارم که😂💔

😂😂😂واوو خوبه بچه خوبی بودی پس بر خلاف من😂💔خب بپرس

ای جانن😂😂

چه دروغی تا الان به پارنتر ات گفتی؟😂🚶‍♀️

عزیزدلیی🥹اره دیشب داشتیم حرف میزدیم گفت راجب من به مادرت گفتی گفتم نه میترسم انتظار نداری یهو بهش ش ...

ای بابا خب اونم ادمه چرا عجیب غریب🤦🏻‍♀️

مشکل اینه ک فقط هم عقیده نیستید

غالي يا اجمل حلم🪽

ای بابا خب اونم ادمه چرا عجیب غریب🤦🏻‍♀️مشکل اینه ک فقط هم عقیده نیستید

سیسی اونکه صدرصدد ولی خب از نظر مادر من براش عجیبه به خدا که بفهمه منو زنده نمیزاره😂💔