2777
2789

نه میگن خوب نیس

گول اونهمه کارنامرو نخور پول میدن به اونایی ک براشون میفرستن

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

نه میگن خوب نیسگول اونهمه کارنامرو نخور پول میدن به اونایی ک براشون میفرستن

از اطرافیانتون کسی تجربه داشته؟😭💔 مشاور میخوام خودم نمیتونم برنامه ریزی کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از اطرافیانتون کسی تجربه داشته؟😭💔 مشاور میخوام خودم نمیتونم برنامه ریزی کنم

مشاور زودبیست من خانم نظیریو دهم داشتم عالی بود امسال ب دوستم معرفی کردم تابستون خیلی راضیه ولی اوندفعه گفت ک چند روزیه گزارشکار فیک میدم و برناممو میپیچونم

ببین بنظر من خودت باید بخوای ک بخونی هیچکی نمیتونه مجبورت کنه 

یه مدت با مشاور میخونی ول میکنی اگه اراده نداشته باشی 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

مشاور زودبیست من خانم نظیریو دهم داشتم عالی بود امسال ب دوستم معرفی کردم تابستون خیلی راضیه ولی اوند ...

از خوندن میخونم ولی نمیدونم چطوری بخونم 

چقدر عمومی بخونم کی زیست بخونم کی تست بزنم 

واقعا قاطی کردم😭 اصلا نمیتونم یه برنامه منظم بنویسم

مشاور من سیب ترشی بود و خوب بود ولی من از طریق دختر داییم مستقیم گرفتمش هزینش کمتر شد

دانشجویید؟ 

میخوام مشاور بگیرم ولی همه میگن خوب نیست همش کارنامه فیکه ولی انقدر کارنامه فیک با مصاحبه فیک مگه میشه🥲💔

خوب نیست بنظرم سیب ترش پشاور شناخته شده بگیر اونم ن از اونایی ک پول زیاد میگیرن منظورم مشاوری هست ک دوستات باهاش داشتن و میفهمن ک خوبه 

هر بالشت میتوانست یک اثر هنری باشد اگر اشک ها رنگی بودن 💔

دانشجویید؟ میخوام مشاور بگیرم ولی همه میگن خوب نیست همش کارنامه فیکه ولی انقدر کارنامه فیک با مصاحبه ...

@QRS_poshtibani404 این آیدی مشاور کنکور خودمه ک باهاش داشتم و قبول شدم اگ دوست داشتی برو تصمیم خودت خواستم کمکت کنم  همین تلگرام هست هم روبیکا

خواستی دو هفته بگیر دوست‌ نداشتی لغو کن یا ی ماه

هر بالشت میتوانست یک اثر هنری باشد اگر اشک ها رنگی بودن 💔

خوب نیست بنظرم سیب ترش پشاور شناخته شده بگیر اونم ن از اونایی ک پول زیاد میگیرن منظورم مشاوری هست ک ...

خب مشکل اینجاست به هر کدوم از دوستام گفتم گفتن کی حوصله درس خوندن داره

هیچ کدومشون درس نمیخونه:)💔

الانم ۳ ماه گذشته و من خیلی بد خوندم واقعا خیلی ناراحتم زمانم همین طوری الکی داره میره و من یه برنامه درست ندارم🥲💔💔💔

دانشجویید؟ میخوام مشاور بگیرم ولی همه میگن خوب نیست همش کارنامه فیکه ولی انقدر کارنامه فیک با مصاحبه ...

خدا بخواد ورودی آبان امسالم

نمیدونم والا من راضی بودم ازش خودمم میخوام برم سیب ترش

یه جوجه پرستار🤍🪐