2777
2789

زگیل تناسلی با کاندوم هم  منتقل میشه 

اگر دچار زگیل تناسلی شدیم باید حتما دکتر بریم و دارو بخوریم تا کامل خوب شیم

اطلاعاتتون رو بالا ببرین از اینترنت از پزشک از کتاب

واکسن زگیل تناسلی حتما بزنید راجع سن واکسیناسیون فکر کنم تا 45 سالگی میشه زد بازم بپرسید اینجور نیس که یه عده میگن تا 24 سالگی خودتون هم میتونید سرچ کنید تا متوجه شید

امارش خیلی خیلی زیاد شده 

مراقب خودتون باشید دوستون دارم

ویروس بیماری ایدز در خون و مایعات جنسی وجود داره و با کاندوم از انتقال جلوگیری میشه

❗❗❗❗در صورت رفتار پرخطر سریع به دکتر مراجعه کنید یه امپول برا جلوگیری از ایدز هست ولی باید فک کنم زیر ۷۲ ساعت باشه دقیق نمیدونم❗❗❗

ولی ویروس زگیل تناسلی سطح پوست الت و اطراف ان مانند روی کشاله ران هم وجود داره و به همین علت با کاندوم هم منتقل میشود

واکسن گارداسیل یا همون اچ پی وی جلوگیری میکنه از نمونه های پرخطر زگیل تناسلی

از اپیلاسیون و لیزر هم امکان انتقال داره

حتی هنگام معاینه دکتر زنان هم امکان انتقال هست اگه دکترتون بهداشت رو کامل رعایت نکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش یاد بگیریم بی بندبار نباشیم تا هیچ مشکلی پیش نیاد

من خواهرم کمک پزشکه بعد گفت ی خانم پنجاه ساله اومده که زگیل داشته بدبخت حتی نمیدونسته زگیل چیه خواهرم بهش گفته چه جور گرفته واون گوفته شوهرش تازه ی زن صیغه کرده 

بچه هاخیلی ببخشید الان که بحثش پیش اومدمیپرسم همسرم دوتا منگوله گوشتی روی الت تناسلیشون هست یعنی اینا زگیله؟۳سال ازدواج کردیم ازاول بوده من اصن اطلاعاتی درموردزگیل ندارم ی ها بارم دکتررفت فقط یه پماددادکه هنوزنرفته