2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله قشنگم فیزیک یازدهم میکرو و دوازدهم آبی قلم چی دارم برا دوازدهم رو که اصلا استفاده نکردم کاملا نو ...

چقدر حیف خیلی دنبال شیمی تک پایه خیلی سبز بودم

همه کتاب تستا رو دارم خوشکلم ممنون بابت این همه خوبی فقط میخواستم شیمی بخرم گفتم اگه داشتین از شما میخریدم چون زیادبا پارسال فرقی نکرده و یه هزینه اضافه هست

امسال قبول شدین؟😍اگر اره میشه بگید چه رشته ای؟

چقدر حیف خیلی دنبال شیمی تک پایه خیلی سبز بودمهمه کتاب تستا رو دارم خوشکلم ممنون بابت این همه خوبی ف ...

دوستم شیمی داره گلم تک پایه به هر قیمتی خودت بخوای ارسال می‌کنه خواستی بهم بگو

بله عزیزدلم قبول شدم و رتبه خوبی آوردم و اینکه هنوز نتایج انتخاب رشته نیومده 

دوستم شیمی داره گلم تک پایه به هر قیمتی خودت بخوای ارسال می‌کنه خواستی بهم بگوبله عزیزدلم قبول شدم و ...

میشه آیدی تلگرامتون داشته باشم سوال درسی زیاد دارم🥺

اگر راهنماییم کنید خیلی خوب میشه

دوستم شیمی داره گلم تک پایه به هر قیمتی خودت بخوای ارسال می‌کنه خواستی بهم بگوبله عزیزدلم قبول شدم و ...

جسارتا رتبتون چند بوده و اینکه از کی شروع کردین با روزی چند ساعت

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

۸۰۳ منطقه دویه سال پشت موندم و از دهم میخوندم

خیلیم عالی♥️

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز