2777
2789

نه باهاشون رابطه نزدیک دارم نه ازنظرشخصیتی وفکری  نزدیک بودیم ولی از نرص دارم میترکم که همه دارن کارشناسانه درموردشون نظر میدن

بعد همینا ک دارن اونارو قضاوت میکنن از قضاوت کردن مردم شاکین

اصلا احساس میکنم خیلی خوشحالن بقیه از جداشدن اینا

هیچ چیزارزش ناراحتی تورونداره،بلا استثنا هیچ چیز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در دروازه رو میشه بست دهن مردمو نمیشه

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم

هه

همیشه همینه

پدرشوهر من مسجد میره بعد می شینه انقد مسخره می کنه دل می شکنه تیکه میندازه ک نگو

بعد فک می کنه مسجدش درسته

ما ادمایی ک  جانماز اب میکشن زیاد داریم

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐
هه همیشه همینه پدرشوهر من مسجد میره بعد می شینه انقد مسخره می کنه دل می شکنه تیکه میندازه ک نگو ب ...

دقیقا هرکی چاررکعت نماز براخودش میخونه انگار مجوز همه جورحرفی رو داره درمورد بقیه

کسی که از گرفتاری وناراحتی دیگری خوشحال میشه خداوند جوری مهره ها رو میچینه که فردا مشکلی براش پیش بیاد که دشمنای خودش شاد میشن 

از مصیبت و ناراحتی دیگران شاد نشیم که امروز نوبت اونه و فردا نوبت ما خواهد بود

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
دقیقا هرکی چاررکعت نماز براخودش میخونه انگار مجوز همه جورحرفی رو داره درمورد بقیه

دقیقا تو جمع تیکه میندازه ب من ک نماز نمیخونم

یا اینکه همش مسخره می کنه کسای دیگرو

دل من ک دیگه تیکه پارس از دستش

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐
کسی که از گرفتاری وناراحتی دیگری خوشحال میشه خداوند جوری مهره ها رو میچینه که فردا مشکلی براش پیش بی ...

البته اینو نگفتم ک اون خونواده قبلا خودشون خیلی تیکه انداختن ب همینایی ک دارن پشت سرشون دادگاه خانواده میذارن

ولی باز ب نظرم طلاق خیلی شخصی ترازاین حرفاس ک ب من یا بقیه ربط داشته باشه