2777
2789
عنوان

خانومایی که به حنا واردین بیاین

127 بازدید | 18 پست

سلام میخوام برا تقویت موهام حنا بزنم شوهرم رفته گرفته الان اب جوش ریختم رنگش سبز خیلی خیلی خیلی تیره مث سیاه شد طبیعیع؟ نزنم سبز یا سیاه بشه موهام 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واییی فکر کردم اسممو میگی🤣🤣

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

مادربزرگم آب پوست  پیاز قرمز قاطی میکرد رنگش عالی میشد 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

خب حنا همینجوریه دیگهقهوه ای میشه تقریبا

قهوه ای نیست سیاهه اخه تو نت نگا کردم رنگش زیتونی طوره

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

طبیعیه.موی سفید هم داری؟موهات الان چه رنگیه؟

نه عزیزم موهامو قبلا شرابی کردم الان خیلی شرابی تیره شده برا ریزش و نازکی موهام میخوام بزنم