2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطور ولی چاره چیه🥲من کلاس حضوری هم میرفتم تابستون و زمستون تو سرما و گرما ، یه روز در میون ۶ ساعت کلاس(۳ درس)

این حداقل آنلاین دیگه رفت و آمد نداره میشینی تو خونه جای گرم و نرم نگاه میکنی

منم همینطور ولی چاره چیه🥲من کلاس حضوری هم میرفتم تابستون و زمستون تو سرما و گرما ، یه روز در میون ۶ ...

دقیقا ولی واقعا خسته شدم الان سر جت واقعا دارم خسته میشم بعد مهر هم آنلاین باید ببینم روزی ۶ و ۷ ساعت و مدرسه وای 

خودت باش با وجدانی بیدار💗🥹🎀

دقیقا ولی واقعا خسته شدم الان سر جت واقعا دارم خسته میشم بعد مهر هم آنلاین باید ببینم روزی ۶ و ۷ ساع ...

من خودم سرعت ویدئو هارو خیلی بالا میبرم چون با سرعت نرمال هم خیلی طول میکشه و هم خسته کننده اس

جت رو اگه تابستون کامل کلاسارو شرکت کردی لازم نیست ببینی ، خودت مرور کنی کافیه

وای منم از الان واسه مدرسه عزادار شدم آخه چجوری هم مدرسه هم کلاس هم درس😭

آره ولی ای کاش تک درس و آزمون هم داشت برای خریدممنونم❤

آره ولی با کمترین بودجه بهترین امکانات رو میده هم همه کلاسارو داری هم آزمون در کنارش درحالی که بقیه موسسه ها دو تا کلاس بخوای برداری بیشتر از پکیج ماز باید هزینه کنی

خواهش میکنم♡

من خودم سرعت ویدئو هارو خیلی بالا میبرم چون با سرعت نرمال هم خیلی طول میکشه و هم خسته کننده اسجت رو ...

نه آخه من سالیانه ندیدم منم باید بپیچونیم مدرسه رو دیگ

خودت باش با وجدانی بیدار💗🥹🎀