2777
2789
عنوان

ی توصیه

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 28 پست
من الحمدلله چادری هستمحتی تو اربعین تو دمای ۵۵ درجه هم سخت نبود چون متقاعد شدم که چادر سر کردنم درست ...

خب چادرو باید امثال شما سر کنن ک عاشقش هستن ولی کسایی ک دوسش ندارن و اجباری سر میکنن واقعا وحشتناکه خیلی اذیتن

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
خب چادرو باید امثال شما سر کنن ک عاشقش هستن ولی کسایی ک دوسش ندارن و اجباری سر میکنن واقعا وحشتناکه ...

عزیزم دوستمون دو دله. 

منم‌ موافقم اجباری نمیشه. اما متقاعد شدن هم با آگاهی بدست میاد. 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام 

میگم دوباره برگرد به چادر و به خودت یه جایزه بده بخاطرش

از خدا هم بخواه به دلت بندازه که با چادر دوست بشی 

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

من بهش میگم بره دنبالش بگرده 

اینکه حجاب ینی چی از کجا اومده برای چیه آزادی ینی چی از کجا اومده فلسفه ش چیه و..... حتی میتونه بره همه ادیان دیگه رو هم تو این موضوع ببینه چی میگن دراین مورد چه حرفی دارن برا گفتن و.....

همه رو هم از منابع معتبر تحقیق بکنه حتما نه هر منبعی 

اونوقت میتونه بهتر تصمیم بگیره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
سلام.بهش میگم، اول برو دنبال اینکه جواب قطعی بگیریچون اگر نگیری، تا آخر عمر کلنجار داریدنبال اینکه چ ...

هزاران بار لایک

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
هزاران بار لایک

💚🌷

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

من بهش میگم بره دنبالش بگرده اینکه حجاب ینی چی از کجا اومده برای چیه آزادی ینی چی از کجا اومده فلسفه ...

جلابیب ینی چی؟

من‌تو این موندم وقتی خوده خدا تو قران درمورد جلابیب صحبت کردن چادر رو کی اورد؟چادر رو ایرانیها از دوره صفوی اگر‌اشتباه نکنم آوردن

من اینجوری دارم با خودم کلنجار میرم

وقتی مثلا حضرت زهرا و حضرت زینب جلابیب داشتن ینی حجابهایی ک‌بلند بودن ولی چادر نبودن ولی حجابشونم کامل میکرده مثل همین روسری بلندای امروزه بوده شاید

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

بهش میگم به این چیزا فکر نکن. به حرف بقیه اهمیت نده هر طور که هستی، خوبه

ب چیا فکر نکنه؟واقعا حرف بقیه اصلا اهمیتی نداره دله خودمه ک راضی نمیشه

الان حرف مردم رو بی حجابی و کم حجابیه و خیلیا میگن چادر چیه سرمیکنی ولی دل من ی چیز دگ میگه

خب چادرو باید امثال شما سر کنن ک عاشقش هستن ولی کسایی ک دوسش ندارن و اجباری سر میکنن واقعا وحشتناکه ...

الان ک‌دگ‌مثل قدیم نیس کمتر کسی پیدا میشه ب زور حجاب داشته باشه...من خودم با چادر واقعا ازادی بیشتری داشتم ولی حیف از دستش دادم و الانم باید دوباره بهش برگردم ولی نمیدونم‌چطوری

راحت باش تو برا خودت زندگی میکنی و به خودت میرسی قرار نیست ک زندگی رو توی ۱ فصل و قسما ببینی یکم تغی ...

تا اون حال خوب رو تو چی ببینی

من الحمدلله چادری هستمحتی تو اربعین تو دمای ۵۵ درجه هم سخت نبود چون متقاعد شدم که چادر سر کردنم درست ...

منم همینطوری بودم همین ک میرفتم تو خیابون برام راهو باز میکردن ک راهمو ادامه بدم خداشاهده دورغ نمیگم ولی الان نمیدونم چم شده

از طرفی میگم خدا تو قران گفته جلابیب ک منظور اصلا چادر نبوده از طرفیم میبینم با چادر راحت ترم و دلم شدیدا هنوز با چادره

نمیدونم‌شایدم ی گناهی کردم ک ازم‌گرفته شده

منم همینطوری بودم همین ک میرفتم تو خیابون برام راهو باز میکردن ک راهمو ادامه بدم خداشاهده دورغ نمیگم ...

عزیزم جلالیب تو تفاسیر رو اگر نگاه کنید مثل تفسیر المیزان نوشته شده که چجور پوششی بوده، از ژرفی پوشش حضرت زهرا(س) هم چادر بود

درخواست دوستی دادم یا تو خصوصی یا یکی از تاپیکها تگتون میکنم شب صحبت کنیم 

عزیزم جلالیب تو تفاسیر رو اگر نگاه کنید مثل تفسیر المیزان نوشته شده که چجور پوششی بوده، از ژرفی پوشش ...

باشه مشکلی نداره منم درخواست شما رو قبول کردم

جلابیب ینی چی؟من‌تو این موندم وقتی خوده خدا تو قران درمورد جلابیب صحبت کردن چادر رو کی اورد؟چادر رو ...

عزیزم من متخصص اینچیزا نیستم و نمیدونم جلابیب ینی چی نه معنای لغوی شو درست میدونم نه اصطلاحی شو خب 

ولی فقط یچیزی میدونم 

اینکه خیلی چیزا جزئیاتش تو قرآن بصورت واضح نیومده 

چون اگه واضح میومد مثل کتابای دیگه تحریف میشد 

و سالم به دست ما نمی‌رسید برای اینکه جزئیاتش رو متوجه بشیم خدا پیامبر و امامان رو برامون فرستادن برای اینکه اونا برامون توضیح بدن جزئیات رو تا ما متوجه بشیم مخصوصا ما که عرب زبان نیستیم و خیلی چیزا رو متوجه نمیشیم معنی اصلی شو نمیتونیم بگیریم 

برای همین پیامبر وصیت کردن بعده من از دوتا چیز کمک بگیرین تا گمراه نشین یکی اهل بیت پیامبر یکی قرآن 

پیامبر خودشون گفتن خدا دوتا راهنما برا انسان ها قرار داد تا گمراه نشن یه راهنما درونی که عقل انسانهاست یه راهنما بیرونی که پیامبر و اهل بیت هستن 

همین جلابیب و پوشش هم خیلی جاها یچیزی مثل همین چادری که ما میپوشیم تعبیر کردن درسته که روسری بلند حجاب داره ولی چادر از هر پارچه دیگه ایی پوشش بیشتری داره و اینکه یسری از چادر هم از عرب اومده و مخصوص اونجاست چادر فقط برا ایران نبوده چادرهای ایرانی همین چادرهای ساده بودن با پوشیه همین چادرهای مختلف دانشجویی و چمیدونم جلابیب و اینا همه برا عراق بوده عزیزم اینا برا ایران نبوده برا ایران همین مدل چادرهای ساده بوده و چادرهای کمری که پوشیه داشتن ولی اگه معنی دقیق این واژه جلابیب رو میخوای بهتره بری تحقیق کنی یا از یه فرد آگاه بپرسی گلم