2777
2789

ما ماشینمون رو خودمون توقیف کردیم سر مسائلی

و داخل خیابون ماشینمو گفتن ببرید پارکینگ 

و البته آقاهه مادر منو مسخره کرد مامانمم باهاش بد صحبت کرد آقاهه قبلش توهین کرده بود

خلاصه ماشینو بردن پارکینگ دیشب

الان باید چیکار کنیم ار دیشبه تپش قلب دارمم

من بیماری تپش قلب دارم

حالم بده

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

اگر ماشینت رو طوق کردی و بردی پارکینگ، برای آزاد کردنش باید چند مرحله رو طی کنی. اینم راهنمای کامل و مرحله‌به‌مرحله:

---

🚗 مراحل آزادسازی خودرو از پارکینگ

1. مراجعه به کلانتری یا پلیس راهور منطقه

- معمولاً باید به کلانتری یا پلیس راهور همون منطقه‌ای که ماشین توقیف شده مراجعه کنی.

- کارت ملی، کارت خودرو، بیمه‌نامه و گواهینامه رو همراه داشته باش.

2. دریافت برگه ترخیص

- بعد از بررسی مدارک و علت توقیف (مثلاً خلافی بالا، پارک ممنوع، نداشتن بیمه)، برگه ترخیص صادر می‌شه.

- ممکنه نیاز باشه خلافی رو همون‌جا پرداخت کنی.

3. مراجعه به پارکینگ

- با برگه ترخیص و مدارک، به پارکینگ محل توقیف ماشین برو.

- هزینه پارکینگ رو پرداخت کن (بر اساس تعداد روزهایی که ماشین اونجا بوده).

4. تحویل خودرو

- بعد از پرداخت‌ها و ارائه مدارک، ماشین رو تحویل می‌دن.

---

📌 نکات مهم

- اگر ماشین به دلیل خلافی بالا توقیف شده، باید کل خلافی پرداخت بشه.

- اگر بیمه‌نامه نداشتی، ممکنه نیاز باشه بیمه جدید تهیه کنی.

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان