2777
2789
عنوان

خیلی میترسم

70 بازدید | 11 پست

مورد قضاوت خواهرا و مادر خواستگارم قرار بگیرم

مخصوصا اینکه بخوان از قیافم ایراد بگیرن

اعتماد به نفسم خیلی پایینه

اصلا حوصله خواستگارم ندارم

تازه ۱۸ سالمه

برای شما پیش اومده خواهر خواستگارتون از چهره یا استایلتون ایراد بگیره؟

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب ایراد بگیره مگه ترس داره

خیلیی از درون خورد میشم اعتماد به نفسم پایینه

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

خواهر خواستگار کارش همینه عزیزم

خدایا اصلا چرا الان باید برام خواستگار بیاد

مادرم با مادرش میخوان قرار بذارن همو ببینیم😭

وای چه بد اعتماد به نفس داشته باش من اینقدر اعتماد به نفس دارم که حالم بد میشه دیگ

نمیتونم واقعا از طرفی از قضاوت مردم میترسم با اینکه حرفاشون برام مهم نیست

ولی خب این فرق میکنه خواستگاره

نمیتونم واقعا از طرفی از قضاوت مردم میترسم با اینکه حرفاشون برام مهم نیستولی خب این فرق میکنه خواستگ ...

خب مگه هر کس میاد باید کارت به ازدواج بکشه 

ضمنا نظر تو هم مهمه چرا فقط دوست داری پسندیده بشی 

چرا انقد زود ازدواج میکنی درستو ادامه بده منم ۱۸ سالمه

خودمم دوست ندارم ولی خواستگار معرفی میکنن منم مجبورم به حرف مامانم هی باهاشون صحبت کنم