bi_enteha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 2571 عنوان از درس فارسی خوشم نمیاد 108 بازدید | 15 پست ولی چون رشتم انسانیه درس تخصصیه.میخوام کتاب کمک درسی بگیرم ماجرای بیست خیلی سبز خوبه؟ میتونم تو نهایی نمره خوبی بگیرم؟ من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم؟🫧 1404/06/29 | 12:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pkazemi86 عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 3657 من انسانی بودم و ادبیات و خیلی دوست داشتمکتاب مهر و ماه هم شنیدم خوبه من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣
شاه_بلوط2 عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 1956 اره ماجرای بیست خوبه من دارمفارسی هم عمومیه اون فنونه که تخصصیه
رهگذر66 عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 5692 فارسی درس شیرینیه ولی به عنوان دبیر ادبیات قبول دارم که خیلی برای بچه ها سنگینه و بیشتر مباحثش اصلا به درد بچه ها نمیخوره برای همین ازش زده میشن. مهر و ماه از همکارم شنیدم که میگن خوبه خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.
bi_enteha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 2571 فارسی درس شیرینیه ولی به عنوان دبیر ادبیات قبول دارم که خیلی برای بچه ها سنگینه و بیشتر مباحثش اصلا ... واقعا موندم چی بگیرم 🫠برای تک پایه دوازدهم میخوام و اینکه کنکور انسانی هم نمیدم من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم؟🫧
پروانه۷۱۰ عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 6188 فرمول ۲۰ یا مهر و ماه بگیر.معلم خوب نداشتی ، متاسفانه نصف معلم ادبیات های این مملکت هیچی از دستور و آرایه نمیدونن ، فقط بلدن موقع شعر خوندن به صداشون حالت بدن . این کاربری دست دو خواهر هست 🌸
bi_enteha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 2571 فرمول ۲۰ یا مهر و ماه بگیر.معلم خوب نداشتی ، متاسفانه نصف معلم ادبیات های این مملکت هیچی از دستور و ... دقیقا اصلا معلمامون خوب نبود معلم پارسالمون کلا ۵ تا درس نداد خودمون بزور خوندیم برا نهایی من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم؟🫧
tiam_oo عضویت: 1404/03/09 تعداد پست: 974 فرمول بست بهتره برای ادبیات نهاییاما شما که درس تخصصیت هست و باید تست هم بزنی7 جلد کتاب هفت خوان که جامع سه پایه هست و مبتکران رو بگیر. مبتکران هم تست داره هم تشریحی عالیه -کاش میشد اندوه را از پنجره بیرون ریخت.
tiam_oo عضویت: 1404/03/09 تعداد پست: 974 ادبیات خیلی شیرینه همیشه عشقهههه هم خودش هم دبیرش دبیراش رو هیچوقت دوست نداشتم.. از خود راضی بودن و فکر می کردن این کتاب همون ادبیات واقعیِ.. در صورتی که ادبیات یعنی رمان، موسیقی، شعر... -کاش میشد اندوه را از پنجره بیرون ریخت.
bi_enteha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 2571 فرمول بست بهتره برای ادبیات نهاییاما شما که درس تخصصیت هست و باید تست هم بزنی7 جلد کتاب هفت خوان که ... ینی ارایه و دستور زبان کامل تر از بیست نهایی خیلی سبزه؟ من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم؟🫧
tiam_oo عضویت: 1404/03/09 تعداد پست: 974 ینی ارایه و دستور زبان کامل تر از بیست نهایی خیلی سبزه؟ آرهماجرای بیست برای ادبیات خوب نیست خیلی -کاش میشد اندوه را از پنجره بیرون ریخت.
bi_enteha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 2571 آرهماجرای بیست برای ادبیات خوب نیست خیلی از انتشاراتی گاج هستش؟ من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم؟🫧