2777
2789
عنوان

تاپیک پربازدید کتک خوردن از شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 53 پست
تا هیچ کس چیزی رو نخواد اتفاق نمیوفتهاین خانم ها هم متاسفانه نمیخوان و کاری نمیشه کرد ساختن و سوختن ...

حق گفتی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

متاسفانه الان هم اگه یکی بخواد ازدواج کنه میگن مهریه رو بالا بگیر فلان قدر سکه انقدر طلا و اینا

من خودم معتقدم مهریه ی  مالی چیز خیلی بیخودی هست انگار داری خودت رو میفروشی به همسرت در ازای پول (البته این طرز فکر منه و توهینی نمیکنم)

درسته زمانی که مهریه تعیین شد منطقی پشتش داشت که اون زمان خانوم ها متاسفانه شاغل نبودن مهریه گذاشتن تا پشتوانه ای باشه  برای این خانم ها بعد طلاق 

الان طوری شده که خانم ها میان مهریه بالا میزارن بعدا به مشکل خوردن خواست طلاق بگیرن بعد کلی تلاش کردن اکثرا مهریه نمیگیرن تا بتونن جدا شن یا بچه هاشونو پیش خودشون نگه دارن در صورتی که اگه توی ازدواج اولویت اولشون گرفتن حق های عادی مثل طلاق و حضانت و .. باشه کمتر به مشکل میخورن دست شون برای جدا شدن آزاد تره ولی خب اینطوری نیست مهریه مادی تو این جامعه ارزش اش از حقوق عادی و انسانی بیشتره

تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکم در اومدداشتم با گریه تاپیک میزدمدلم درد گرفته میدونیاینکه مردانی رو در عمرت ببینی که چیزی از مح ...

اون وقت کدوم آیات قرآن میگه زناتون کتک بزنید؟!!!

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

اون وقت کدوم آیات قرآن میگه زناتون کتک بزنید؟!!!

سرچ بزن خودت

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

متاسفانه الان هم اگه یکی بخواد ازدواج کنه میگن مهریه رو بالا بگیر فلان قدر سکه انقدر طلا و اینامن خو ...

من با مهریه اتفاقا موافقم

ولی ارتباطش با کتک خوردن رو درک نکردم؟

اتفاقا خانما چون پشتوانه مالی ندارن پای زندگی کثافت میمونن

مهریه یه حد معقول باشه که بشه باهاش اگر جدا شد یه زندگی دست و پا کننه

سرچ بزن خودت

یه آیه هست که میگه اگه خطایی کردن بزنید با چوبی نرمتر از جوب مسواک که اگه کسی نکته سنج باشه میفهمه منظور آیه نفی خشونته 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

من با مهریه اتفاقا موافقمولی ارتباطش با کتک خوردن رو درک نکردم؟اتفاقا خانما چون پشتوانه مالی ندارن پ ...

نه منظورم اینکه که حقوق شون رو هم درج کنن یعنی حق طلاق بخوان که اگه بعدا مشکلی بود بتونن جدا شدن

نه منظورم اینکه که حقوق شون رو هم درج کنن یعنی حق طلاق بخوان که اگه بعدا مشکلی بود بتونن جدا شدن

برای جدا شدن خیلی از آقایون رضایت نمیدن و میگن مهرت رو ببخش تا طلاق بگیری منظورم اینه