2777
2789

متابولیسم پایه بدنت چنده که تو هزارتا میخوری؟یعنی چندتا کمتر از حد نیاز میخوری؟

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالاخره ۲۸اذر۴۰۴ ساعت ۵:۲۰دقیقه صبح بیبی چکم مثبت شد😍خوش اومدی قلب مامان🤭😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من کالری مصرفیم رو نمیتونم حساب کنم

ولی نون و برنج و قند رو واقعا کم کردم 

بعد از یک ماه هیچی کم نکردم

اگه سنتون کم باشه خوب کم میکنید ولی از یه سنی به بعد سخت میشه

به امید پیروزی

تقریبا ۵۰۰تا

خب با توجه به اون متابولیسم که باید دوکیلو کم بشی چون فستینگ هم انجام میدید احتمالا سه و نیم چهارکیلو کم بشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند کیلویی؟ورزشم میکنی؟منم با هزار کالری به وزن ایده آلم رسیدم ده کیلو تو سه ماه کم کردم من تو خونه با یوتیوب در حد بیست مین ورزش میکردم اگه پیاده روی بری یکساعت بیشتر کم میکنی،برای اینکه استپ نکنی هر چهارده روز یکبار چیت کن ینی از هزارتا یکم بیشتر بخور غذای مورد علاقتو تو یک وعده تا استپ نکنی...امیدوارم به کارت بیاد صحبتام،

موفق باشی

خدایا شکرت🙂❤
من کالری مصرفیم رو نمیتونم حساب کنمولی نون و برنج و قند رو واقعا کم کردم بعد از یک ماه هیچی کم نکردم ...

برنامه کالری شمار نصب کن که کالری رو حساب کنی اینجوری شاید قند و برنج نخوری ولی بعضی چیزا بخوری که کالریشون زیاده و نمیدونی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برنامه کالری شمار نصب کن که کالری رو حساب کنی اینجوری شاید قند و برنج نخوری ولی بعضی چیزا بخوری که ک ...

آره همینه 

من غذام خیلی کمه ولی هرازگاهی هوس چیزی میکنم و میخورم

فکر نمیکردم تاثیر داشته باشه ولی انگار واقعا داره

به امید پیروزی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز