2777
2789

زیادی روی در خوردن شام

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا بخاطر مشکلات و فشاری هست که اغلب توی زندگی داریم، در طول بیداری افکارمون رو کنترل میکنیم اما شب دیگه کنترلی نداریم و همه چی بصورت کابوس خودش رو نشون میده

یه علتش هم خوردن غذا با فاصله کوتاه قبل از خوابه، چون خون متمرکز میشه توی معده برای هضم غذا و به مغز کمتر اکسیژن میرسه و باعث دیدن کابوس میشه

با این چیزی که شما گفتی یکی دائم داره برای من گریه میکنه😂

یکی از دلایل کابوس دیدن کم رسیدن اکسیژن به مغزه اگر سینوزیت داری یا گرفتگی بینی انحراف یا پلیپ هر چی ممکنه به این‌خاطر باشه.من چوت کابوس زیاد میبینم خوندم در موردش.لزوما هم افکار با اون کابوس یکی نیست که فکر اشفته خواب اشفته میاره.من سینوزیت دارم.ولی خیلی هم استرس و درگیری ذهنی دارم.اگر اصولی باشه متخصص خواب هم‌هستن که باید بریم دقیق بررسی کنن

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت