2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

111 بازدید | 7 پست

سلام!چندسالی هست لکه بینی داشتم!ازدواج قبلی داشتم!حالایه سری قضایاکه بماند!الان چندسالی هست رابطه ندارم!من تاپارسال نمیدونستم اچ پی وی چیه!تااینکه پارسال یه خاستگارداشتم که تامرحله جواب مثبت رفتم ولی یهوهمه چی بهم ریخت!من یه برآمدگی داشتم اندازه نصف عدس ریز!گفتم زگیل!رفتم دکترپاپ گرفت وتست اچ جواب اومد!پاپ اسمیرم فقط التهاب متوسط وکاندیدادا علامت خورده بودواچ پی ویم منفی بود!سال ۹۸ هم فقط پاپ داده بودکه هیچی نبود!موندومن استرس واضطراب وافکارخودکشی!دیگه گفتم جهت اطمینان بزاربرم کلپوسکپی بدم!رفتم دکترکلپوکردازاسترس اصلامونیتورنگاه نکردم وگریه میکردم!یه سری مسائل که دوست ندارم بازگوکنم!بعدده روززنگ زدن جواب حاضربیاببر!تاببرنشون دکتربدم مردم!قبلش هم سونوداده بودم!خلاصه که رفتم منشی جوابهاروبرد!جواب بیوپسی روداددستم وگفت دکترمیگه خوبه گفتم دارونمیخوادیهوجواب سونودادوگفت عمل!حالاگریه نکن کی گریه کن باصراررفتم داخل مطب ودکترنگاه کردگفت چون توسونوت یه پولیپ تشخیص دادن بایدیه شستشوبدی!منم والانرفتم بعگذشت چندماه! من بیوپسی روگفتم دکترچیه گفت خوبه گفتم من نگرانم اچ دارم گفت نباش!دکترآنکولژی بود!بازگفتم گفت بندازکنارفکرش رو!بعداومدم نزدیک یه ماه بایکی جهت ازدواج آشناشدم هم رودوست داریم ولی این ماه پمادکه استفاده کردم بعدنه روزازپاکی لک شدم ودوباره استرس!رفتم نت دیدم یه جانوشته سیروسیت مزمن یعنی اچ!منم توجواب کلپوم زده سیروسیت مزمن متوسط والتهاب مزمن متوسط فقط همین!حتی دکترزنان هم بعدانشون دادم اونم گفت دکترت راست گفته بیوپسیت خوبه ومشکل خاصی نیست!من الان تونت چیزای خوبی ازسیروسیت نمیبینم البته یه جانوشته مشکلی نیست ومسری نیست یه جانوشته هست!ازاسترس بخدابازشدم مثل پارسال!حالا خاستگاراصرارکه بیادباخانوادم حرف بزنه من میترسم مطرح کنم!نوشته سیروسیت مزمن یعنی هیچ نوع پیش یرطانی وبدخیمی وضایعه سرطانی وجودنداره!امامن نگرانم!اون برآمدگی ام گفتم دکترمتخصص زگیل شناسی رفتم گفت چندتاست بافت خودبدنته!کسی بوده مثل من باشه ومشکلی نداشته باشه؟

چرا به دکتر اعتماد نمیکنی؟ من اطلاعی ندارم درباره ی مشکلت اما وقتی میگن چیزی نیست چرا باز استرس داری؟ فکر میکنی دکترا بدشون میاد هی بکشوننت مطب و هی پول و هی داستان؟ پس وقتی میگن چیزی نیست یعنی نیست. 

🦢🤍

چرا به دکتر اعتماد نمیکنی؟ من اطلاعی ندارم درباره ی مشکلت اما وقتی میگن چیزی نیست چرا باز استرس داری ...

نمیدونم والابخداچندماه بودکمی استرسم کم شده بودوزندگی میکردم دعامیخوندم ذکرمیگفتم!یهویه جریان ذهنم روخراب کرد

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمیدونم والابخداچندماه بودکمی استرسم کم شده بودوزندگی میکردم دعامیخوندم ذکرمیگفتم!یهویه جریان ذهنم ر ...

عزیزم به دکتر و به بدنت اعتماد کن. به جواب ها اعتماد کن. الان شما بیشتر باید نگران سلامت اون اقا یا هر اقایی که ممکنه باهاش ازدواج کنی باشی تا خودت! مگه نمیدونی خیلی از این مسائل زنانه رو خیییلی ها دارن و فقط و فقط داروش نداشتن استرس و سبک زندگی سالم هست و باقیش رو باید بسپاری به گولبول های سفید خوشگل خونت؟ 

یه بار دیگه برای خودت مسائل رو مرور کن، اگه همه چیز رو چک کردی پس بیخیال شو و به زندگیت برس. حیف عمرت نیست؟ 

به گذشته فکر نکن. از گذشته چه خوب چه بد بگذر..

🦢🤍

عزیزم به دکتر و به بدنت اعتماد کن. به جواب ها اعتماد کن. الان شما بیشتر باید نگران سلامت اون اقا یا ...

نمیدونم چیوچک کنم آخه؟پارسال هنوزده ماه تازه شده ازمایش دادم گلبولم ۸۹۰۰ بوددکترگفت خوبه

عزیزم به دکتر و به بدنت اعتماد کن. به جواب ها اعتماد کن. الان شما بیشتر باید نگران سلامت اون اقا یا ...

والابخدابه دکترگفتم من خاستگارم روسراین مسئله ردکردم دعوام کرد!حتی گفتم خاستگاردارم چیکارکنم گفت بروازدواج کن

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز