2777
2789
عنوان

مربی پول پرست

216 بازدید | 25 پست

من میخواستم برم بدن سازی بعد رفتم مربی سایز گرفت

نوشت رو برگه

بعد چهارتا حرکت داد بزنم

دیدم کمرم درد گرفته

فرداش گفتم نمیتونم بیام

اونم گفت شهریه ازاد پس باید بدی 80 تومن

گفت باید بدی

من فقد چهار حرکت با دستگاه رفتم توی یک روز گفت ۸۰ هزار تومن

✌️🌸 "من حالم عالیست و درلحظه ی حال هستم و در حال جذب ارتعاشات موفقیت و ثروت و سلامتی و شادمانی هستم." خدایا سپاسگزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قانونش همینه بعد عزیزم نرماله اوایل ورزش بدن درد

پس برم بدم بهش؟ 

✌️🌸 "من حالم عالیست و درلحظه ی حال هستم و در حال جذب ارتعاشات موفقیت و ثروت و سلامتی و شادمانی هستم." خدایا سپاسگزارم

حالا خوبه حرکت داد من فقط اون روز رفتم نشستم و الکی چند باری خودم یکم تردمیل رفتم در حد ۵دقیقه. شهر ...

من ک دیگ باشگاه ول کردم

گوشی پر ورزش هست انیستا تلگرام چرا پول بدی

تازه میتونی دمبل و وسیله بخری خونه بری

من ک دیگ باشگاه ول کردمگوشی پر ورزش هست انیستا تلگرام چرا پول بدیتازه میتونی دمبل و وسیله بخری خونه ...

اره بابا اینا انقد دندون گردن ک نگو‌ .منم انقد ذوق داشتم برم 

وقتیم میری باید بیوفتی دنبالشون تا یکم بهت توجه‌کنن انگار از دماغ فیل افتادن عوضیا

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭

اره بابا اینا انقد دندون گردن ک نگو‌ .منم انقد ذوق داشتم برم وقتیم میری باید بیوفتی دنبالشون تا یکم ...

اووففف گفتی فکر کردم مربی ما اینجوری بوده

من که بخاطر بی محلی مربی دلزده شدم از ورزش کنار گذاشتم

اون موقع حال روحیمم خوب نبود گفتم برم باشگاه روحیه بگیرم ولی بدتر اعصابم خورد میشد

دیگ ول کردم 

این روزا همه حرام خور شدنهرجا میری یکی میخواد سرت کلاه بزاره 😮‍💨

فقدددپووول مهمه براشووون و دیگر هییچ

اووففف گفتی فکر کردم مربی ما اینجوری بودهمن که بخاطر بی محلی مربی دلزده شدم از ورزش کنار گذاشتماون م ...

همشون همینن . تازه اونایی که تو باشگاهن بدتر 🤣🤣🤣من بیشتر رفتم دوستی چیزی پیدا کنم از تنهایی دربیام بدتر شدم.همه تو قیافه ان انگار اونور تر یکی براشون ریدع😑

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭