2777
2789
عنوان

رفتار نامزدم خیلی رومخمه سر صبحی🫠

518 بازدید | 30 پست

باورم نمیشه این همون آدم قبلیه

به خاطر شرایط کاری کلا منو فراموش کرده🥲

دو ماهه روزی ما ۱ ساعت ک هیچی جدیدا کمتر از ۱۰ دقیقه حرف میزنم بهش هم میگم میگه مگه تو نمیدونی شرایط من چطوره😐

هر چی درک میکنم میبینم منطقی نیست آخه 

دیروز نبود پیام دادم گفتم بهتره برای منم وقت بذاری 

در لحظه آنلاین شد و جواب پیامم رو داد با یه حالت مسخره کردن و بعد دو دقیقه آف  شد 

بنظرتون من چکار کنم از دست این 🙁

🤧

نامزده یا دوس؟

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

کارش چیه سرصبحی کسی نی ک بخان جوابتوبدن اجی

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نامزد ولی فعلا خانواده ها فقط میدونن تا سالگرد یکی از آشناهای نزدیک نمیتونیم به فامیل و آشناها بگیم

باهاش جدی و بدون دعوا صحبت کن عزیزم 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

تا وقتی نتونستید دلتون رو صاف کنید با هم چرا رابطتون رو جدی میکنید عجله واسه چیه 

اون بدبخت شاید واقعا کار داره بعدش خستس 

شرایطش اینه باید باهاش کنار بیای نمیتونی لطفا عمر و وقت دوتاتون و پول اون بیچاره رو تلف نکن

جدی هم صحبت کردم حرفش این بود که تو منطقی فکر نمیکنی من الان شرایط کاریم خیلی بد شده تو ناراحت میشی بهت برمیخوره من نیستم 

من صبحا که بیدار میشم خودم نمیدونم کجام چیم و از این حرفا

🤧

ب زبون نیار برام وقت بزار دلخور رفتار کنی خودش میفهمه کارش چیه؟ یعنی تو روز یکی دو ساعت هم وقت نداره؟‌ببین من کسی که دوستش دارم خیلی مشغله کاری داره وقت سر خاروندن هم نداره مخصوصا جدیدا چون میخواد شرکت بزنه ولی گاهی روزا ۱ ساعت گاهی روزا چند ساعت وقتش خالی میشه ‌روزایی ک وقتش پره پیام میده میگه امروز مثلا فلان کار کردم فلان کار کردم وقت نداشتم 

دوست عزیز نمیخوام بدبین باشی اما هر انسانی هر چقدر هم سرش شلوغ باشه و خسته باشه در روز 10 دقیقه رو میتونه وقت بزاره با همسر یا عشق و... صحبت کنه. میتونه روزی10تا پیام حتی کوتاه هم بده که طرف مقابلش متوجه بشه تو شلوغی و خستگی هم بیادشه

بنظر من بهانه اوردن برای زنگ نزدن و پیام ندادن راحته

خب ببین همین که آنلاین شده و جواب داد و باز آفلاین شده یعنی اهمیت میده

خودش زنگ میزنه؟ همون ده دقیقه رو خودش تماس میگیره با شما باید تماس بگیری؟

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

ولی کلاخیلی کم هستین باهن این ک انصاف نیس بایدهرطورشده واست وقت بزاره 

چندسااشه؟

ببخشید عقدین یانامزداسمی

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

جدی هم صحبت کردم حرفش این بود که تو منطقی فکر نمیکنی من الان شرایط کاریم خیلی بد شده تو ناراحت میشی ...

وای واقعا راست میگه تو شاغل نیستی نفست از جا گرم میاد تو شغل ادم شرایط سخت بشه خیلی فشار رو ادم وارد میشه بعد فکر کن یکیم هی اویزونت باشه اوووف خداروشکر مرد نیستم

مدیر یه مکانی هست که کار فنی رو هم خودش انجام میده اشکال نداره خانومای با تجربه صبحا بیشتر توی سایتن

اتفاقا این نی نی سایت علت اصلی ۷۰ درصد جدایی و طلاق خانوماس چه تجربه ای میخوای عزیز من شرایط همه باهم دیگه فرق داره اینجا ی بخش کمیشو می‌نويسن بقیه هم با زندگی خودشون تعمیم میدن همه میگن وقت نمیزاره پس دوستت نداره و  این ک   ص و شعرا درحالی که من حق میدم به نامزدت