2821
2789

خب چرا یه جیزی نمی خوری

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😔 میترسم چاق شم وزنم زیاده به سختی چند کیلو کم کردم

آفرین عزیزم مقاومت کن نخور تو می تونی

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
وووی تو چند تایی😁 بابا فعال پر انرژی معلوم گشنت میشه خواهر انقدر فسفر هدر میدی ۲/تا ۳ تا باهم تاپی ...

😂😂 از ساعت یک ونیم بیدار شدم حوصله ام هم سر رفته

گشنه ام هم هست😥 غذا هم نمیتونم بخورم به سختی چن کیلو کم کردم

با ورزش وزن کم کنید نه با رژیم

ماه پیش پیاده روی میرفتم ورزش هم انجام میدادم وزن خوبی کم کردم این ماه دیگه خوصله ام نگرفت برم این وزنی که کم کردم را نگه داشتم اضافه نشه 

2824
2823
2791
2779
2792