2777
2789
پس دلیل جداییتون چی بود؟شاید حرف برا گفتن داشت شاید مقصر نبود

بعد از خیانت حرفی باقی نمیمونه، اختلافات مون رو بهانه کردم، ولی نذاشتم کسی بفهمه که خرد نشه و اگه خواست بتونه دوباره ازدواج کنه

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

بعد از خیانت حرفی باقی نمیمونه، اختلافات مون رو بهانه کردم، ولی نذاشتم کسی بفهمه که خرد نشه و اگه خو ...

آخه حداقل به خودش می‌گفتین شاید مقصر نبود یا میتونست خودشو تبرئه کنه

جون عمتون درخواست ندین🤪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه حداقل به خودش می‌گفتین شاید مقصر نبود یا میتونست خودشو تبرئه کنه

تبرئه از چی؟ از خیانت؟😳

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

[QUOTE=395925399]تبرئه از چی؟ از خیانت؟😳[/QUدر چه حد بوده؟با چشم خودتون دیدین؟

نه، ولی مطمئن بودم، بیشتر تحقیق‌کردم، مطمئن‌تر شدم، وگرنه آدمی نیستم که بخوام به کسی تهمت بزنم، اونم به نزدیکترین فرد به خودم، مسائل دیگه هم هست که لزومی نداره  بیشتر از این بازش کنم

نه، ولی مطمئن بودم، بیشتر تحقیق‌کردم، مطمئن‌تر شدم، وگرنه آدمی نیستم که بخوام به کسی تهمت بزنم، اونم ...

انشاالله بهترین زندگی براتون رقم بخوره

جون عمتون درخواست ندین🤪

انشاالله بهترین زندگی براتون رقم بخوره

ممنون🙏🙏

فعلا که مجردم و از هفت دولت آزاد، هر کاری بخوام میکنم، بدون غر ولند شنیدن( البته اصلا اهل خلاف و کارای بد نیستمااا)، هر جایی بخوام میرم بدون اجازه گرفتن، هر چی بخوام میخورم بدون اه و‌پیف شنفتن... و و و😂😂

ممنون🙏🙏فعلا که مجردم و از هفت دولت آزاد، هر کاری بخوام میکنم، بدون غر ولند شنیدن( البته اصلا اهل خ ...

آره خب .داری از زندگی نهایت لذت رو میبری.

جون عمتون درخواست ندین🤪