2777
2789

ما جدا شدیم ولی من هنوز با خونواده‌ش ارتباط دوستانه و نزدیک دارم و مسائل دیگه که اینجا نمیشه گفت

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

ما جدا شدیم ولی من هنوز با خونواده‌ش ارتباط دوستانه و نزدیک دارم و مسائل دیگه که اینجا نمیشه گفت

سخت نیس؟؟اگه رابطتون خوبه چرا ادامه ندادین

جون عمتون درخواست ندین🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخت نیس؟؟اگه رابطتون خوبه چرا ادامه ندادین

خب ما محترمانه جدا شدیم، دلیلی نداره وقتی ما دوتا با هم نتونستیم زندگی کنیم، با خانواده‌‌ش که واقعا بهم محبت داشتن قطع ارتباط کنم

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

خب ما محترمانه جدا شدیم، دلیلی نداره وقتی ما دوتا با هم نتونستیم زندگی کنیم، با خانواده‌‌ش که واقعا ...

من نمیتونم چنین رابطه هایی رو هضم کنم.تجدید خاطرات اذیت کنندست

جون عمتون درخواست ندین🤪

خب ما محترمانه جدا شدیم، دلیلی نداره وقتی ما دوتا با هم نتونستیم زندگی کنیم، با خانواده‌‌ش که واقعا ...

مگر اینکه تو دوران عقد باشه .اینطوری هضمش خیلی سخت نیست

جون عمتون درخواست ندین🤪

من نمیتونم چنین رابطه هایی رو هضم کنم.تجدید خاطرات اذیت کنندست

مگه میشه سابقه چندین سال زندگی رو از خاطر و ذهن حذف کرد؟ و مگه کنترل یادآوری خاطرات، دست ماست؟ پس باید نوع برخورد و واکنشمون رو  باهاشون مدیریت کنیم

هر چی ازشون در بریم، بیشتر اذیتمون میکنن

مگر اینکه تو دوران عقد باشه .اینطوری هضمش خیلی سخت نیست

ببش از ۷ ۸ سال رندگی مشترک بود 

مگه میشه سابقه چندین سال زندگی رو از خاطر و ذهن حذف کرد؟ و مگه کنترل یادآوری خاطرات، دست ماست؟ پس با ...

آخه چه لزومی داره باهاشون در ارتباط باشی

جون عمتون درخواست ندین🤪

آخه چه لزومی داره باهاشون در ارتباط باشی

خب چرا باید رفاقت و دوستی‌ای که طی سالهای زندگی مشترکمون بوجود اومده رو بخاطر عدم سازش من و همسر سابقم به هم بزنیم؟ نه من از اونا بدی دیدم، و نه اونا از من بدی دیدن بلکه از هم خوبی و مهربونی و لطف و‌محبت هم دیدیم 

خب چرا باید رفاقت و دوستی‌ای که طی سالهای زندگی مشترکمون بوجود اومده رو بخاطر عدم سازش من و همسر ساب ...

من تا نفهمم دلیل جداییتون چی بوده .در هنگ به سر میبرم

جون عمتون درخواست ندین🤪

نه، چرا طردش کنن؟ من به هیچکس نگفتم این موضوعو، حتی خودش هم خبر نداره که من میدونستم

نه، چرا طردش کنن؟ من به هیچکس نگفتم این موضوعو، حتی خودش هم خبر نداره که من میدونستم

پس دلیل جداییتون چی بود؟شاید حرف برا گفتن داشت شاید مقصر نبود

جون عمتون درخواست ندین🤪