2777
2789
عنوان

مزاحم تلفنی

198 بازدید | 25 پست

خانوما کمک کنید یکی مزاحمم شده و شماره مو داره...بنظرتون همینکه سیم کارتم رو عوض کنم کافیه؟خیلیی استرس دارم

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاک کن

هول کردم دارم سکته میکنم توی اینستا و تلگرام کلا بلاکش کردم شماره مو داره گفتم فردا برم سیمکارت جدید بگیرم کلا اینو بندازم دور

جوابشو نده به من زنگ میزنن جواب نمیدم خودشون خسته میشن

عکس روی پروفایل اینستا داشتم ولی با حجاب میترسم بیاد شماره مو هم داره دردسر برام درست کنه...توی اینستا و تلگرام بلاکش کردم

هول کردم دارم سکته میکنم توی اینستا و تلگرام کلا بلاکش کردم شماره مو داره گفتم فردا برم سیمکارت جدید ...

اگر آشنا باشه بازم پیدات میکنه بهش بگو‌شکایت میکنم ازت یا بگو‌میدم داداشم یا بابام پارتی کنن 

شماره شو بده به پلیس فتا و ازش بابت مزاحمتش شکایت کن

شماره ش رو ندارم اون مال من رو پیدا کرده توی تلگرام و اینستا بلاکش کردم میترسم دردسر برام درست کنه ...گفتم فردا برم سیمکارت جدید بگیرم

اگر آشنا باشه بازم پیدات میکنه بهش بگو‌شکایت میکنم ازت یا بگو‌میدم داداشم یا بابام پارتی کنن

نه آشنا نزدیک نیست ...سیمکارت عوض کنم و اصلا دیگه از اون شماره استفاده نکنم مشکلی نیست؟