2777
2789

تو حرمسرا خوش میگذره خواجه الماس؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روزی چندتا تخم مرغ باید آب پز شه که سرانه سالانه تخم مرغ ها به خطر نیفته و با رشد منفی تخم مرغ مواجه نشیم؟

بهتر است بخاطر دلیلی درست رنج کشید تا بخاطر دلیلی اشتباه لذت برد.

روزی چندتا تخم مرغ باید آب پز شه که سرانه سالانه تخم مرغ ها به خطر نیفته و با رشد منفی تخم مرغ مواجه ...

ها حالت خوبه تو چرا تو فکر تخم مرغ ها هستی

سالانه چند تا تخم مرغ تولید میشه بگو بگم

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

ها حالت خوبه تو چرا تو فکر تخم مرغ ها هستیسالانه چند تا تخم مرغ تولید میشه بگو بگم

میخوام ببینم میتونه جواب بده یا نه

بهتر است بخاطر دلیلی درست رنج کشید تا بخاطر دلیلی اشتباه لذت برد.

تو سایت زنونه چه می‌کنی ؟

بمیرم برای تنهایی آقا امام زمان💔 به دلیل احترام قائل بودن برای رهبرم و کشورم دیگه در تاپیک ها شرکت نمیکنم چون حوصله ی توضیح دادن برای عده ای رو ندارم کسانی که تاریخ رو نخوندن ،حرفی باهاشون باقی نمی مونه ،شهدای سی تیر رو فراموش کردن که الان دوست دارن نفتشون تقدیم به موش کثیف زرد کنن .شهدای جنگ ۱۲ روزه ،شهدای دفاع مقدس شرمنده ایم ،شهدای فتنه های اخیر شرمنده ایم ،کسانی که امیدشون رو بستن به یه عده ی بچه باز که تو جزیره اپستین به بچه بازی هاشون سرگرمن،حرفی باقی نمی مونه این جماعت خودشون رو به خواب زدن،تو هیچ تاپیکی دیگه شرکت نخواهم کرد اگر سوال حس ششمی دارید درخواست بدید جوابتون رو میدم خانمای مذهبی دوست داشتید درخواست بدید با هم حرف بزنیم :)))) ۱سال تو سایت بودم تو بخش تبادل نظر فعالیت داشتم از تعداد پست هام هم مشخصه که چقدر فعال بودم سر یه سری موضوعات سعی کردم دیگه فعال نباشم تو تبادل نظر ،من هم مثل خیلی ها دوست نداشتم شخصیت واقعیم مشخص باشه ولی نتونستم دربرابر بی عقلی و کوته فکری یه عده کاربر بی تفاوت باشم برای همین من هم تصمیم گرفتم پشت سرورم بایستم خداروشکر که سربلند هستم

روزی چندتا تخم مرغ باید آب پز شه که سرانه سالانه تخم مرغ ها به خطر نیفته و با رشد منفی تخم مرغ مواجه ...

چیزی ک زیاده تخم مرغ مصرف کنید صبح تا شب😂

سوال رزمی یا ورزشی داشتید در خدمتم