بچه ها نمیدونم چرا امشب توی ذهنم گذر کرد براتون تعریف کنم من توی دبیرستان کنار دو نفر می نشستم اونا زیاد با من حرف نمیزدن دوتاشون صمیمی شدن من خوشم ازشون می اومد الخصوص یکیشون دیگه دیدم زیاد باهام حرف نمیزنه پس منم تلاشی نکردم دختر خوبی بود ولی دیدم با وسطی صمیمی شده بیخیال شدم تا اینکه چند وقت پیش خبر رسید کات کردن خوشحال نیستم ولی میگم خدایا شکرت که اجازه ندادی دوستی مون شکل بگیره وگرنه الان من جدا شده بودم اونم منی که اون قدر احساسی ام ؛ پس هیچوقت ناراحت نشین واقعاً حکمتشو شکر (:🌱💚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️.
خدایا این چه حکپتیه که حتی تو دبیرستان هم میزها ۳ نفره باشه . ابتدایی بچه ها کوچیکن میز به همه شون میرسه . راهنمایی هم ام پی ۳ بشینن جا میشن . آخه چه حکمتی داره تو دبیرستان آدم ۳ تایی بشینه .