2821
2789
عنوان

گریه بعد نزدیکی

1733 بازدید | 64 پست

سلام‌ دوستان لطفا نظر واقعیتون رو بگید 

من ۲۴ سالمه و متاهلم قبلا که مجرد بودم اصلا تو رابطه نبودم و بوس و بغل ساده رو با پارتنر تجربه نکردم

بعد با همسرم که چندماه نامزد بودیم و بعدش عقد کردیم تو دوران عقد اوایل دستمو میگرفت و یا بوسم میکرد یا من بوسش میکردم مشکلی نداشتم و حس خوبی داشتم 

ولی امشب یکم بیشتر همدیکرو بغل کردیم و بوس کردیم و من بغضم گرفت و ناراحت شدم و گریه‌ام گرفت انگار دلم برا مجردی تنگ شد ، نظزتون چیه این گریه عادیه یا نه لطفا بگید بدون شوخی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قلب ظرفیت محبت زیادی نداره مثل خودم 

و چشم میدوختم به حضور آفتاب.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹تنهایی شاید یه راهه ، راهیه تا بی نهایت🌹🌹🌹🌹🌹دلخوش به خدا باش ، چون اگر دلخوش به بنده هاش باشی خدا از طرف همون بندهاش ناامیدت میکنه🌹🌹🌹🌹🌹اندوه ، نیمی از پیری است(امام علی ع )❤️❤️❤️❤️❤️❤️مردها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا باشی و زن ها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا نباشی❤️❤️صد قدم اگر به راست برداریم کسی نمیبیند ، هزاران نگاه، منتظر یک خطای ماست🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹رنج یکدیگر را محترم بشمریم ظرفیت روانی و عاطفی هریک از ما متفاوت است❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️

عادیه .اگه دیدی ادامه دار بود میتونی با یه تراپیست در حد یک جلسه صحبت کنی.سعی کن خودت بری سمت نامزدت ک سختیش کمتر باشه برات

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️.