سلام، می خوام برا بچه دوم اقدام کنم، چون سن خودم و شوهرم بالای ۳۲ هست، به نظرتون برای اینکه زودتر باردار بشم چه کارهای انجام بدم خوبه؟ بچه ی اولم ۲/۵ داره، می خوام فاصله سنیشون کم باشه، ممنون می شم اگه تجربه ای دارید کمک کنید
میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
خب منم مث شما واقعا خیلی وقتا کلافه می شم، کارمندم هستم، اما وقتی می بینم همکارام که بچه هاشون اختلاف سنی کمی دارن چقد رابطه شون بهتره و اینکه تنها نیستن سختی شو به جون می خرم و اینکه سن هم موثره و من که بچه ی دوم می خوام باید از الان به فکر باشم
میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
من دخترم دو سال و سه ماه بود باردار شدم راس سه سالگی پسر دنیا اومد ،خیلی سخته ولی شیرینه قرص اسید فولیک بخور ، سنوی رحم و آزمایش خون انجام بده حتما سالم بودی اقدام کن
دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.
من دخترم دو سال و سه ماه بود باردار شدم راس سه سالگی پسر دنیا اومد ،خیلی سخته ولی شیرینه قرص اسید فو ...
به دکتر بگم سونوی رحم برام بنویسه؟ پریودام منظمه