2777
2789

وقتی رندوم یکی همسن خودت میبینی که مادرش داره بهش محبت می‌کنه...<<

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زندگی میگن برای زنده هاست

اما خدایا

بس که ما دنبال زندگی دویدیم 

بریدیم که...

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

وقتی رندوم یکی همسن خودت میبینی که مادرش داره بهش محبت می‌کنه...<<

خیلی سخته میدونی درد نداشتن و مشکلاتی که از نبودش داری از یه طرف اینکه بعضی ها اینقدر مادرشون برا مشکلاتشان دعا میکنه تا حل میشه ما کسی رو نداریم برامون دعا کنه

مادرم و تو ۱۷ سالگیمخواهرمو تو ۲۹ سالگیم داداشمم ک هروز جلو چشمم پر پر میشه

بیمار بودن؟

وقتی خدا برات نخواد نمیخواد من اینقدر تا حالا دعا کردم از بچگی خدارو به همه چیز قسم دادم ولی هر روز یه ماجرایی تازه

بیمار بودن؟وقتی خدا برات نخواد نمیخواد من اینقدر تا حالا دعا کردم از بچگی خدارو به همه چیز قسم دادم ...

مادرم بله

خواهرم تصادف

ببین هیچ چیو‌به زور از خدا نخواه

بهش توکل کن و پبش برو

اما اصرار نکن

مطمئن باش یه روزی انقد قوی شدی که ب خودت افتخار میکنی 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد