rozitaaa66 مدیر عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 732 عنوان نامگذاری نوزاد | مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 23 پست دوستان به نظرتون سورنا به اسم دخترانه میخوره؟...اسم پسرمو دوست داریم انشالله دنیا بیاد بذاریم سورنا،هر کی میشنوه فکر میکنه اسم دختره 1404/06/29 | 01:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rozitaaa66 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 732 سورنا ی اسم اصیل و پرافتخار ایرانیه😍😍 چطور میشه فکر کرد اسم دختره؟؟؟؟؟ حتمن قنبر و اصغر و غلام حسی ... چی بگم والله...اصلا دو دلم کردن😒
dryblu عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 3907 چی بگم والله...اصلا دو دلم کردن😒 ببخشید ولی ی مشت عقب مونده (توهین نیس) ینی عهد بوقی این نظرو دارن وگرنه چی قشنگ تر از اسم ایرانی اصیل؟ اسم دایار هم قشنگه برای پسر ینی یار مادر سری ک باید رو گردنتون باشه رو جای دیگه نکنید عزیزان🌹
rozitaaa66 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 732 ببخشید ولی ی مشت عقب مونده (توهین نیس) ینی عهد بوقی این نظرو دارن وگرنه چی قشنگ تر از اسم ایرانی اصی ... به طرف میگم این اسم قدیمیه،میگه نه جدیده،چون تا حالا به گوشش نخورده....من میخوام با اسم پسر دیگمم(ايليا)هم آوا باشه
lo333 عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 2168 سورنا اسم اصیل ایرانی هست و بسیار زیبا . بنظرم ذهنتون و درگیر نکنید هر اسمی ته دلتون هست بزارین به کسی چیزی نگین چون سلیقه ها متفاوته عشقی هایی کز پِی رنگی بُوَد عشق نَبُود عاقبت ننگی بُوَد
rozitaaa66 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 732 سورنا اسم اصیل ایرانی هست و بسیار زیبا . بنظرم ذهنتون و درگیر نکنید هر اسمی ته دلتون هست بزارین ب ... من فقط نگران اینم پس فردا انشالله بچم بره تو اجتماع بازخوردای خوبی از اسمش نگیره،ما رو شماتت کنه
افتابگردون_صورتی عضویت: 1403/12/24 تعداد پست: 1343 اسم قشنگ و اصیل و خوش اوا ست تو جامعه هم به مشکل نمیخوره بعضیا از شعور نداشتشونه که اسم بچه هارو به چیزی تشبیه میکنن و مسخره میکنن و از بی سوادی شونه که میگن نشنیدیم و اسم دختره هرکی مسخره کرد با قاطعیت جلوش وایسین خوش نام باشه موفق و سلامت باشید 💖🌺
rozitaaa66 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 732 اسم قشنگ و اصیل و خوش اوا ست تو جامعه هم به مشکل نمیخوره بعضیا از شعور نداشتشونه که اسم بچه هارو به ... ممنون از حس خوبی که دادین❤️زنده باشین🙏