2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

121 بازدید | 7 پست

مجردم. با مامان بابام زندگی‌ میکنم. امشب بحث کردیم با مامانم وسط دعوا بهم گفت کاش تو به جای اون دختره خدا بیامرز که 2 ماه پیش راننده تاکسی ک... ش.. ت... ش میمردی. از اون موقع فکر خودکشی تو سرمه. باورم نمییشه همچین حرفی بهم زده مامانم. بدجور بیزار شدم از دنیا. انگار دارن زنده زنده قلبمو در میارن همچین حسی دارم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرت اشتباه کرده که اینجوری باهات حرف زده.اما از رو عصبانیت بوده عزیزم خیلی بهش فکر نکن

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚

دورت بگردم اشتباه کرد، عصبانی بود از دهنش پرید، فشارو عقده های بچگی تا الانش بوده، تو نعمت بزرگ خدایی، یه وقت فکربد نکنی، تو عزیز دل خیلی هایی، آرزوی خیلی هایی، همیشه که اینطوری نبوده، فراموش کن چی سنیدی، مراقب خودت باش دختر گلم

ما شیخ و واعظ، کمتر شناسیم/یا جام باده، یا قصه کوتاه...

عزیزم 

حق داری خب

حرف مامان آدم تا مغز استخوان آدم نفوذ می‌کنه 

ولی 

خودت رو عشقه  با خودت مهربون باش 

مامانت احتمالا گذشته و کودکی سختی داشته ، یا زندگی عاطفی سختی رو پشت سر گذاشته

حرفش رو به در نگیر. پشت این حرف کلی درد و رنج و سختیه 

که به شما هم مربوط نیست 

عزیز دلم گاهی اتفاقی با یه چهره ایی از ادما روبرو میشه ادم که برگاش میریزه درسته ناراحت کننده است اما باید اینو سر لوحه زندگیت قرار بدی که همه میتونن یه کاری کنن یه حرفی بزنن که دلتو بشکنن و خوردت کنن منم دقیقا اتفاق مشابه همین برام افتاده ولی برام روشن شد که هیچی از هیچ کس بعید نیس حتی عزیز ترین های زندگیت پس قوی باش انقد بچسب به چیزای دلخواهت و هدف های خوب که جایی برای این فکرا نمونه من خودم چندساعت پیش با یاد اوری اون قضیه دلم گرفت اما شجاعت اینه زندگی کنی نه خودکشی . یه شعرم برات بگم در این باره که میگه فرقی میان تعریف و تمجید خلق نیست چون رود بگذرد از سنگ ریزه ها .زندگیت مهم باشه نه حرف خودتو بساز که با هیچی نشکنی هیچی.