2777
2789

منم مث شما  

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلات ک هرکس ب اندازه خودش داره...ماخودمون زندگیمون باهم خوب وعالیه اون آرامشه بین مون برقراره اما خانوادمو فامیلای عوصیم باهم مشکل دارن آرامشم گرفته شده 

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

اگه از خیلی چیزا گذشت کنم آره خوشبختم

ولی در کل دوس ندارم اینطور باشه 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بله

رابطه خوب با خانواده

شکرگزاری روزانه

سعی میکنم چیزایی که دارمو ببینم

اینو میدونم که خدا هوامو داره و از هر مشکلی و هر کسی بزرگ تره

تلاش برای یادگیری

ورزش 

خلاصه هر کاری که حالمو خوب کنه انجام میدم ک دپ نشم

خوشبختی درزندگی زناشویی آره عالیه خداروشکر....اگ فامیلابزارن روان مون استراحت کنه

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

آره احساس خوشبختی می کنم 

وقتایی که بارون میاد سرده گرمه یه سقفی بالا سرمه

یه چیزی برای خوردن دارم 

آب سالم و در دسترس هم دارم

مسلمون هستم و به دینم افتخار می کنم

آیا اینا برای خوشبختی یه آدم کافی نیست