2777
2789
عنوان

چقدر لباس گرم بچگونه گرون شده 😕🤐

180 بازدید | 15 پست

امسال خوشحال بودم دیگه پسرم پیش دبستانی میره لباس فرم میپوشه دیگه نیاز نیست چندین دست لباس گرم بگیرم ، گفتم فوقش سه چهار دست میگیرم واسه بیرون رفتن چون سالهای قبل واسه مهد چندین دست میگرفتم ولی مدیر مهد گفت نیاز نیست هرروز لباس فرم بپوشن فقط موقعی که از اداره میخوان بیان بپوشن ، الان رفتم تو چندتا سایت نگاه کردم چقدر لباسا گرونن ، ده تومن باید بزارم کنار واسه لباساش 😑

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره اخه خرید عمده مثلا بلوز شلوار دورس زیر ۶۰۰ نسیت

آره عمده هم گرون شده مجبورن این قیمت بفروشن ، خیلی سخته واسه پدر و مادرا ، حالا ما یدونه داریم ولی اونایی که چندتا بچه دارن چقدر سخته واسشون 

سلام عزیزم ، اون پستم واسه دو سال پیش بود معلومه که برطرف شده

تروخدااااا باچی خوب شدین خاهرم دوماهه درگیر شده ایتقدر گریه کردیم داره ب خودکشی فکر میکنه تروخدا چیکار کردی ی عمر مدیونت میشیم تروخدا ایشااالله هرچی ازخدا میخای بت بده

تروخدااااا باچی خوب شدین خاهرم دوماهه درگیر شده ایتقدر گریه کردیم داره ب خودکشی فکر میکنه تروخدا چیک ...

عزیزم تو همون تاپیک هم گفتم اگه خونده باشی ، اول صابون گوگرد استفاده کردم پنج دقیقه کفش روی بدنم گذاشتم بعد شستم، اولش به شدت جای قارچ ها میسوخت ، از فرداییش شروع به خوب شدن کردن ، درکنارش پماد کلوتریمازول و بتامتازون هم استفاده کردم