2789
عنوان

بیاین لطفا🥲💔

60 بازدید | 5 پست

دختر عمم پولداره از اوناس که گوشی گرون رو فلان تو کیش دو تا خونه داره و ماشین نیسان 2025 (در حد بنز)داره تازه با هواپیما میاد بندرعباس بهم تازه گفت بیا کیش من ۱۵ سالمه 

قرار شد بابام به عمم بگه که بار بعد که عمم میره خونه دخترش منم ببره اگه تعطیل بودم 

چرا حس میکنم زشته برم خونشون از الان ۲۰ میل پول 

میخام پس انداز کنم از پول گوشیم که وقتی خاستم برم ببرم بنظرتون زشت نیست برم؟؟ 😁😂

نمیدونم حسم درسته یا نه؟ ینی زشته؟؟؟ 

تروخدا یه چیزی بگید

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

خیلی بده وقتی سطح متوسطی بعد میخوای بری خونه اقوام پولدار...میفهمم 

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
خیلی بده وقتی سطح متوسطی بعد میخوای بری خونه اقوام پولدار...میفهمم

این خودش ساده پوشه زیاد ادعای نداره اهل خودنمایی هم نیست مادر و پدرشم در سطح ما هستن خودشم بنده خدا خیلی کار میکنه هم خودش هم شوهرش بعد پول ماشین بنز و این ماشین اونجا اندازه پول تیگوعه اما اینجا بخاطر گمرگ گرونه فقط خونه اونجا گرونه 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نفهمیدم یعنی میخوای یه گوشی برای خودت بخری ؟

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

نفهمیدم یعنی میخوای یه گوشی برای خودت بخری ؟

نه منظورم اینه نمیدونم چرا حس میکنم زشته برم خونشون 

تا حالا هم نرفتم البته با عمم میخام برم عمم همیشه میره کنار بچه اون چون اونا کارن میگم نمیدونم چرا این حسو دارم 😂

یا وقتی مثلن با یکی زیاد حرف میزنم عذاب وجدان دارم انگار

این خودش ساده پوشه زیاد ادعای نداره اهل خودنمایی هم نیست مادر و پدرشم در سطح ما هستن خودشم بنده خدا ...

آها درسته عزیزم. انشالله خدا بیشتر بهشون بده همچنین به شما❤️✨

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈