2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 59 پست

یه اشنا بود پدر و مادر دکتر خودش دکتر. قرص میخورد میگفت همه دوستام ازدواج کردن من نه. هم سن و سال های تو بود. امسال عقد کرد با همکلاسیش. قراره بره المان.

به خدا توکل کن. شما تلاشت زیاده. ان شالله جور شه

ازدواج خوب خیلیییی کم شده اینایی ام که میبینی ازدواج میکنن شوهرشون هزار تا مشکل دارن هنوز نفهمیدن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما خیلی خودتو درگیر ازدواج کردی جند باره تاپیکتو‌ میبینم انگار تا وقتی مجردی زندگیت کامل نیست و لذت نمی‌بری.بیخیال منم۲۹سالمه اصلا درگیر ازدواج نبودم انقد ناامیدی تو این سایت دیدم ترسم گرفت 

شما کدوم شهرید

شما کدوم شهر هستید؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خب معرف ازدواجم از متاهلا نمیشه بپرسم که😂

شما واسه ی نفرو میخای معرفی کنی معرف ازدواج دیگه شغلشه.یکی ک واسه ی آشنا یا فامیلی دنبال دختر مناسب میگرده ک دیگه معرف ب حساب نمیاد..میگی معرفم از فردا کلی بهت درخواست میدن 

شما واسه ی نفرو میخای معرفی کنی معرف ازدواج دیگه شغلشه.یکی ک واسه ی آشنا یا فامیلی دنبال دختر مناسب ...

جدی؟؟؟نمیدونستم واقعا آخه میگن چرا میپرسی منم گفتم بگم معرف ازدواجم تا فکر بد نکنن یه سریا فکر میکنن آقا هستم

جدی؟؟؟نمیدونستم واقعا آخه میگن چرا میپرسی منم گفتم بگم معرف ازدواجم تا فکر بد نکنن یه سریا فکر میکنن ...

نه دیگه شما واسه ی آشنات میخای ی دختر مناسب پیدا کنی و معرفی کنی معرف کلا شغل همینه و خیلیارو معرفی می‌کنه از هر شهری..شمام کرجی و دختری از همون اطراف میخای ی تاپیک جداگانه بزن اگه کسی اوکی بود خودش پیام بده اینکه از همه می‌پرسی کدوم شهری خب سوءتفاهم میشه فک میکنن آقا هستی

سلام ببین میخواستم یه تجربه ای بهت بگممن و مامانمم خیلی ساده بودیم و فقط می‌خواستیم یه دختر خوب و که ...

اره عزیزم متوجه ام من به اون آقام گفتم که من فقط مورد بهت معرفی میکنم دیگه خودت باید خوب بشناسیش و باهاش آشنا شی و خوب تحقیق کنی