2777
2789
عنوان

چند دفعه کتک خوردین

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 61 پست
پس من برم بمیرم چون تنهاکسی ک اینجاکتک خورده منم ازشوهرم هیچوقت نتونسم جلوشو بگیرم فقط میدونم بدترین ...

بچه داری؟

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

راز ازدواج موفقتون چیه عزیزم؟

ازدواج اولم موفق نشد متاسفانه بنا ب دلایلی ولی مختصر مفید میگم همینی ک هستیم و ازهم قبول داریم و دوس داریم و دوم ساختیم

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم... دنیا فقط آدمای اطراف ما نیست حتی تو بدترین چیز ها هم استثنا هست این موضوع هم اونقدر چی ...

منم نظرمو گفتم 

من زیاد از اطرافیانم نمیدونم همونطور که گفتم از بابا مامانم هم در این مورد اطلاع ندارم 

وای یکی دو نفر اومد جلو چشمم

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

بچه داری؟

نه چطور

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

پس من برم بمیرم چون تنهاکسی ک اینجاکتک خورده منم ازشوهرم هیچوقت نتونسم جلوشو بگیرم فقط میدونم بدترین ...

سلام تو ناپکای دیگه دیدم ک میگی ۷ سال منتظر بچه آیی 

خب بچه از این مرد ب  وجود نیاد بنظرت عالی نیست؟

وای اون فیلمه چی بود ملی و راه های نرفته اش همه ش اسم ازدواج میاد یاد اون میوفتم اصلا انگار تبدیل به فوبیا شده واسم

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

من صدبارخوردم😐درحدمرگم بوداخرین بارم ۲۰روز پیش

چرا جدا نمیشی نگو بند بچه ای 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

سلام تو ناپکای دیگه دیدم ک میگی ۷ سال منتظر بچه آیی خب بچه از این مرد ب وجود نیاد بنظرت عالی نیست؟

نمیدونم شاید درس بشه شاید سرم گرم بچم بشه ب اون کارنداشته باشم ازدواج دومم هس نمیتونم جدابشم واقعاوعاشق همیم ولی اون نمیتونه کمترل اعصاب نداره

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

کاش زودترتاپیکت بترکه 

نمیدونم شاید درس بشه شاید سرم گرم بچم بشه ب اون کارنداشته باشم ازدواج دومم هس نمیتونم جدابشم واقعاوع ...

بچه بیاد اون تو رو کتک بزنه در حد مرگ ک خودت میگی زجر اوره برای بچه ..شاید بچه هم بزنع پس بیخیال بچه شو 

بچه بیاد اون تو رو کتک بزنه در حد مرگ ک خودت میگی زجر اوره برای بچه ..شاید بچه هم بزنع پس بیخیال بچه ...

خداک نمیده قطعا دلیل داره بکسی نمیگم ۴ساله فک میکنن من درارامشم