پس من برم بمیرم چون تنهاکسی ک اینجاکتک خورده منم ازشوهرم هیچوقت نتونسم جلوشو بگیرم فقط میدونم بدترین ...
بچه داری؟
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
سلام تو ناپکای دیگه دیدم ک میگی ۷ سال منتظر بچه آیی خب بچه از این مرد ب وجود نیاد بنظرت عالی نیست؟
نمیدونم شاید درس بشه شاید سرم گرم بچم بشه ب اون کارنداشته باشم ازدواج دومم هس نمیتونم جدابشم واقعاوعاشق همیم ولی اون نمیتونه کمترل اعصاب نداره
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
بچه بیاد اون تو رو کتک بزنه در حد مرگ ک خودت میگی زجر اوره برای بچه ..شاید بچه هم بزنع پس بیخیال بچه ...
خداک نمیده قطعا دلیل داره بکسی نمیگم ۴ساله فک میکنن من درارامشم